Bild Bomb!

 
                  Foto: Micaéla Hedin | Kamera: Canon eos 1000D

♥Kram //Mickis♥

Nu blire att fota som en galning!

Hejsan! Igår for ju jag och mamma och köpte en system kamera till mig som en "sen" födelsedags present så att jag kunna va me och bestämma vilken vi skulle köpa och som jag ville ha, Och det blev en Canon eos 1000D, Men när vi hade köpt den och vi hade kommit hem så satte jag mig och åt. Sen bara en stund efteråt så kom Bettan (Elisabeth) Så då han jag inte bloggaa men därimot han jag fota lite när hon hade farit, Så det gjorde jag.
Och idag vare ju skola (Men mer om de kanske jag berättar sen) Och när jag kom hem så började jag fota på direkten igen. Så nu tänkte jag bjuda på lite bilder som jag tog igår och några från idag :)


                        Foto: Micaéla Hedin | Kamera: Canon eos 1000D

De här inlägget blir så lång om jag ska lägga in alla bilder så dom andra får komma lite senare :)

♥Kram //Mickis♥

Måste sova nu!

Hejsan! Snart så ska jag nog börja göra mig iordning inför att gå isäng så att jag inte vänder på dygnet hel innan skolan börjar, Även om det är en hel vecka kvar men... Ska sova nu!
 
Bild från: Systers blogg
 
HaHa, Bjuder på en bild sen faddergalan på skolan typ 2009 eller 2010 och snacka om att jag är mycke länge än dom andra i min klass förutom Emilia då som är ungefär lika lång ;) Puss o hej ♥

Hur många lingon finns det i världenHejsan! Kom hem för ett par timmar sen efter att ha varit på bio med Emilia och sett filmen "hur många lingon finns det i världen" och den var faktiskt riktigt bra, Så man fick skratta en hel del ;) 
Den kan rekomenderas! )

Puss o Kram //Mickis<33

Prao dag på Ansia! ♥

Hejsan! Idag har jag praoat på Ansia i resturangen och i köket med min kompis Felicia och först när vi kom dit så fick vi lite frukost (Även fast vi hade fikat innan vi for dit) Och då kom även Wilma och Linuz och dom skulle också praoa där fast inte just på samma ställe. Men när vi hade fikat och pratat klart lite så satte vi igång med att "jobba" Det första vi fick göra var att skala morötter (Hur många vet jag inte, Men det var många och vissa var inte så frächa men dom behövde vi inte skala!!) I början vare väll ganska kul men det vart jobbigt efter ett tag ;P Men när vi hade gjort det så fick vi baka, Och då bakade vi kladdkaka :) Och medans den skulle vara i ugnen (Ca 50 min) Så fick vi hjälpa till att lägga ren disk där det skulle vara (Kände mig som en virr höna just då ;P ) Och sen vart det lunch, Och det var fisk, potatis och nån god röra (Tror jag att de va) Sen fick vi typ fortsätta lägga ren disk där det skulle vara om jag minns rätt, Men sen när kladdkakan var klar så fick vi ta ut den ur ugnen och låta den svalna och medans så fick vi gå ut i resturangen och plocka in alla glas, kaffe koppar, Kaffe fat, saft tillbringare mm. Och sen när vi hade gjort de så skulle vi he av dukarna all smuts och hänga dom på stolarna och sen torka borden rena och när vi hade gjort de så fick vi göra de lite fint på borden igen ;) Och sen minns jag inte så mycke mer men i alla fall sist av allt så fick vi gå till ett ställe där dom har rena hadukar och laka (Minns inte om det var nått mer) och där skulle vi vika handukar och lägga upp dom på hyllor. Sen minns ja inte så mycke mer av de som vi gjorde förutom att där vid ca kl:15:00 så fick jag, Felicia och Wilma åka med Maggan på lilla bagis och fika :) Och det var gött! Sen efter ett tag så for vi hem. Men nu tänkte jag bjuda på lite bilder sen vi var där :)
 

Jaa, De har i alla fall varit en rolig dag!! =)

Puss o Kram //Mickis<33

Semester i Tärna!

Hejsan! Veckan som var så var ju jag och min familj i Tärna och åkte slalom och körde skoter med några som vi känner, Ja o man kan då säga att vi har haft vädret på våran sida! Det har varit riktigt fint förutom på morgonen så har det oftast inte varit så bra väder men då när vi har kommit ut så har det blivigt fint =) Och då har vi oftast kört upp på nått fjäll och satt oss där och gjort mat och fikat bland annat vofflor med vårat gamla voffel gärn som vi typ alldrig har andvänt som hör till gärnspisar men det gick då bra och dom blev goda, Kebab kött med pita bröd och fläsk och Bacon med pita bröd och det var super gott!! Och när vi var och åkte slalom så åkte vi typ mellan kl:10.00 - 16.00 och då gjorde vi typ inget annat än att åka och gå in och fika lite en stund. Och vi hade inte med oss våran hund brolle, För man fick inte ha husdjur i den stugan! ='( Så han fick va hos kusinerna, Men efter ett tag närmare slutet så böjade man faktiskt sakna han, För man kan ju säga att han är ju som en familje medläm!! Men slut pratat om de, Nu kommer ett bild spel sen vi var i tärna! =)<3

 

Men nu hinner jag inte blogga mer för nu är det ett måste med läxan, Har inte hunnit så mycke efeter skolan, Men kanske hinner med nått till sen men det inte än och jag lovar inget! (Ska försöka lägga in face look så fort jag kan!! )

PÖZZ //Mickis<33

Läsfestivalen 2011

Hejsan! Idag på skolan så har vi invigt våran läsfestival som vi ska ha i 2 veckor och då har vi olika rum som är te.x "Sago rummet" , "Spök rummet" , "Kärleks rummet" och "Skratt rummet" och då får 5:orna och 6:orna sitta uppdelade i grupper i alla olika rummen och läsa för dom mindre och jag var i spök rummet med Wilma, Emilia, Anton och viktor och det var roligt för när jag satt och läste så var dom andra och skrämmde dom som lyssnade och var på väg att gå för att lyssna mm, Och när Jag bytte av med Emilia så fick jag också gå och skrämma dom mindre "lite" och sånt och det var skojj!! Och vi har även så att vi måste läsa minst 20 minuter per dag som är tråkigt men ändå kul =) Men nu får ni se lite bilder på jag, Emilia och Wilma (Ska kanske försöka fota mer nån annan dag då vi läser om hur det ser ut. )   ↓


Aja, Det får räcka med dom bilderna för dom andra bilderna var ännu suddigare än vad dom här va! 
+ Att vi hade väll ingen mäster fotograf ;PppPPpP HaHa skojja bara med dig Bettan! ;)

Puss o Hare bra! //Mickis<33

RSS 2.0