Mitt 2012

Bilderna är inte i någon speciell ordning. Sen vet jag att vissa kommer döda mig nu men YOLO vafan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har kännts som att 2012 har varit det sämsta året av alla. Det har de nog. Men ändå ett av dom bästa måste jag säga. Det har gjort mig så mycke starkare än vad jag var för ett år sedan. Och sen när jag kollar tillbaka på vissa bilder under året så blir jag så otroligt glad för jag har fått så många oförglömliga minnen. Just nu känns det som att 2013 kommer bli sjukt jävla grymt! Känner på mig att det kommer bli ett av dom bästa åren. Har så många planer för vad jag och massa kompisar ska hitta på, kommer bli så himla bra! Länktar!

Sleep tight

Har nyss duschat och sitter och pratar med Elisabeth på skype nu. Hittade några nitar här hemma som jag satt på en tråkig bh. Blev ganska snyggt enligt mig. Nyår imorgon, kommer fira det med Elisabeth och massa familjer så det blir säkert bra. Sover hos hon också. Ska gå och stoppa något i magen strax sen ska jag göra mig i ordning sedan lägga mig i sängen och se mitt efterlänktade OC♥♥♥ 

Ny design

Blev inte nöjd med den förra så gjorde en ny coh nu behåller jag denna ett tag iallafall. Om ni inte ser den så tyck f5, och kommentera gärna vad ni tycker om den. :) 
 
Jag och tilde var vaken alldeles för länge inatt så vi sov bort hela dagen. Klockan fyra gick vi upp.. Middag direkt typ. Nu ska vi gå ut och bygga en snö koja, haha yey! ;) Ha en bra kväll allihopa!
 

Äntligen klar...

Suttit hela kvällen och fört över alla mina bilder som var på mammas dator till hårdisken. Hur många bilder som helst. Sjukt. Äntligen klar iallafall! :D Tilde sover här inatt också, så tummen upp på de. Måste gå och stoppa något i magen nu innan vi blir ovänner. See ya!
 

Ny halsduk

For somsagt på stan. Fick med mig en vit halsduk från åhléns, känns bra för jag behövde en till + älskar halsdukar, så mysigt! Ignorera bara mitt hår på bilden så är jag nöjd. Bad hair day today. YES
 

29e December 2012

Godmorgon!:) Sitter här nyvaken och lyssnar på musik. Tilde sov här inatt så de va kul. Ska på stan en snabbis idag och införskaffa en sak. Inget märkvärdigt men kan visa sen. ;) Flyttat över alla bilder, filmer, låtar och dokument från datorn till hårdisken jag fick i julklapp så det känns grymt! Nu är den mycket snabbare. :D Men det jobbiga äre att jag har dubbelt så många bilder på mammas dator, och det är inte lite. Så får ta tag i de sen. Fixade om en grej i garderoben igår + att jag rensade ut massa kläder jag inte använder... Blev 4 kassar. Haha! 
 
Du gjorde mig stark. Klarar mig utan dig, lever livet och skiter i allt nu.

Julafton 2012

Hoppas alla hade en bra julafton för de hade iallafall jag. De var inte som det har varit dom andra åren så trodde inte den skulle bli bra men de blev de ändå. Fick det jag önskade mig och behövde så jag blev nöjd! :) Sen hoppas jag att alla åt sig tjock på julmat för det gjorde iallafall jag. Mums! Orkar inte skriva allt i detalj så bilderna får tala för sig själva även fast det inte är så många. 
Orkade inte ta så många bilder men det får räcka med dom här.

28e December 2012

Blev en sen kväll igår med mycket skratt, undra hur många timmars sömna mamma och pappa fick. Haha. ;) Vi vakande halv tre idag och var gode irreterade över att vi sovit bort hela dagen typ. Men men.. Hon for hem typ en timma senare och nu har jag plockat ihop lite i mitt rum och ska fixa om lite i garderoben, kommit på en grym grej! :) hehe. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, komma i säng hyfsat tidigt. Sov två timmar igår natt och inatt blev de ju som de blev, så har en aning ont i huvet. 
 
Bild från julafton.
 

Dagen - Kvällen - Nytt

Kom hem runt halv sju kanske? kom inte ihåg. Blev så att Elisabeth följde mig hem och sover här. Lockade klart hennes hår för en stund sedan medans vi såg på harry potter och nu lockar hon mitt. Heheh, vi har inget liv! ;) Vet inte vad vi ska göra sen, blir väl att se film och bara mysa ner oss i sängen. Morgondagen tar vi som den kommer, inget planerat än.
 
Fick med mig detta hem från Umeå idag.(↓) Tur jag hade med mig endel kontanter för Nordea hade något tekniskt fel så typ ingen (80%) i hela sverige kunde inte betala eller ta ut. Gissa om jag gick lös endel... Så när det väl var dags att köpa byxor gick det inte så ska beställa hem ett eller två par i helgen. Blir bra de.
 

Mot Umeå med bästa!

Är tillbaka nu. började sakna bloggen lite. Gjort en ny design har jag också, så tryck f5 om ni inte kan se den. Skriver iallafall från mobilen nu. Är på väg mot Umeå för att shoppa massa med Elisabeth. Blir grymt! Hon kanske sover hos mig ikväll så det blir också bra. Lägger upp bilder senare från julafton och sådär. Ha en bra dag! PUSS


Vet inte om jag tar bort bloggen. Men så alla vet kommer jag inte blogga, tar bloggpaus tills jag är lycklig igen. Va rädd om varann. puss

FREDAG!

Dagen har varit på topp! Länge sen jag har skrattat så mycket som jag gjort idag. Älskar livet♥ Fick B på engelska provet så är gode nöjd! Klarade so provet också. Och matte provet behöver vi inte prata om. Hehe. Sitter iallafall och lyssnar på musik just nu medans jag kollar runt på kläder. Funderade på fara på lucia liret en sväng men tror inte jag gör de ikväll så istället kommer jag bara vara hemma och renbädda sängen, duscha, göra klart två saker och vara med mami. :) Ted kommer hit imorgon och sover här tills på söndag så de blir bra. Annars har jag inget mer att berätta. Tjingeling
 

When people talk behind your back, turn around so they can kiss your fabulous ass.

sj

Hemskt

Gårkvellen bestod av plugg, fb, plugg, fb, plugg, fb osv. Tror facebook håller på att ta över mitt liv.. nämen nästan. Funderar på att ta bort de men vet att jag kommer ångra mig sjukt mycket efteråt. Aja. Igår när jag satt å plugga och sådär så ser jag helt plötsligt hur en hög med polis och ambulans bilar med blå ljusen på i full fart far förbi vårat hur och stannar ca 100 meter bort hos våra "grannar", kompliserat att förklara dedär. Men iallafall, vart rädd för visste inte vad de var som hade hänt, sen visade de sig att en pojke i 20-25 års ålder (nämner inget namn för de skulle inte kännas bra, men går att läsa om händelsen på vk.) hade varit och kört cross och sedan farit ut på isen och bara fortsatt ut dit isen just lagt sig (där är det lite strömt). Han for igenom under förmiddagen runt kl 15 som jag fattade det. På kvällen runt 18-19 tiden kom alla bilar och nu ligger han på sjukhus i umeå. Det står att dom vet inte om han kommer klara sig. Tänker på dig och hoppas du klarar dethär!
 
Känns så sjukt hemskt att det hände just här ute på sjön utanför mitt hus. Hemskt överhuvudtaget men ni fattar. 
 
Godmorgon föresten! Ska gå till bussen nu. Hoppas alla får en bra dag! Puss
 
 

Can't stop love

Darin – Can't Stop Love

12/12-12

Blev inte mycke plugg ikväll men nånting måste jag ha lärt mig. Får se hur de går imorgon. Jackan är iallafall tillbaka där den hör hemma nu. Starkt gjort av dig att komma hit och lämna tillbaka den. De respekteras! Ska gå och duscha nu sen gå och sova. Godnatt 
 
366761963373700781_djflnkmy_f_large

Avslöjad.

Fyfan, känner att jag blir förbannad snart. Förlåt för mitt ordförråd men det är sant. -Så jävla låg du är som stått och ljugit mig rakt upp i anisktet hela dagen. Avsljöad nu. Borde inte skriva detta på bloggen men känner bara att nu får det räcka. Imorgon är det slut på det roliga lilla vän. 
 
Dagen då, lika förjävlig som igår om inte mer. Läs detta igen så fattar ni varför (pil upp). Tur man har vänner som förstår en och stöttar en. Ni vet vilka ni är♥ Ikväll ska jag gå ut och gå har jag bestämmt för att få tankarna på annat + plugga röven av mig. Två prov imorgon, tror ändå dom kommer gå bra så får hoppas på det. Pallar inte skriva mer nu. Får se om jag skriver mer sen annars imorgon. Tack å hej leverpastej!
 

Att fly från problemen gör det inte lättare att lösa dom.

Dagen var super ända fram till lunch då allt bara blev ett helvette. Nån omogen jävel tog min jacka, nån startade brandlarmet på skolan så fick stå ute och frysa i typ en kvart eller vare va i typ -18*, matte provet kan ta sig och sen gjorde de så att jag fick allmän pms på alla. Och till den som tog jackan och flyttade över alla grejer som var i fickorna till nån annans likadana jacka, varför? och jag hoppas verkligen du mår förjävla dåligt för de skulle jag gjort om jag var du. Sen så blir det bättre för både dig och mig om du lämnar tillbaka den så fort som möjlig än att dra ut på den för det är bara du som drabbas i slut ändan. Hoppas du läser dehär och får mer vett i hjärnan. Tycker synd om dig lilla vän. Ps: Är det någon som vet vem det är som har tagit den, säg de till mig. Säger inte att det är du som har berätta. 
 
Bjuder på denna fula, äckel, bitter, tråkiga bild sen idag. Tack till abed som låna ut sin tröja, de värmer.
 
 

Pepparkakor

Har bakat pepparkakor ikväll + lite plugg, orkade inte. Provet får gå åt helvette om de vill, orkar inte. Ge mig lov! Men som ni ser så spårade de ur lite undertiden jag bakade pepparkakor, men tyckte de blevså tråkigt å bara använda former så gick lös lite. haha ;) Är propmätt av pepparkaks deg så ska gå och borsta tänderna nu sen lägga mig å dö tills imorgon bitti. Godnatt
 

I'm Yours

 
Dagen har gått skit fort, obeskrivligt! Men kom iallafall hem för cirkus en timma sen, slutade tio i fyra sen satt jag med några tuffa människor å ba prata medans jag väntade på mamma. For sedan på stan och fixade lite saker och så. Super! Jul om typ två veckor och jag ha inte köpt nån julklapp än?! eller jo, en nu. Ska äta nu sen plugga som en jude, matte provet imorgon kan ta sig.
 
Vandrade runt såhär idag, tog bara nåt enkelt. + Ser nu att jag måste bättra på färgen på mina byxor eller köpa nya. Typ gråa snart juh. Och för den som ville veta så blev jag släntad idag så har gått omkring och varit halvblöt hela dagen... Hämnden är ljuv william och oskar.
 

@schoooooooool


Every teardrop is a waterfall

 
Blev inget pepparkaks bak, kom annat ivägen.. :( men gör de imorn istället så de bli bra, stoppa i mig massa pepparkaksdeg istället så får se hur många kakor de blir, haha :p Ska gå och borsta tänderna och sådär snart sen dra mig mot sängen och sussa, hihi godnatt. ;)

Seven days a week

Har julpyntat klart nu, satt upp en röd ljusslinga i taket, mys! :D hihi. Ska baka pepparkakor nu sen ska jag väl inte göra så mycke förutom att duscha, tare lugnt och kolla igenom läxan lite till. Måste börja kolla på julkalendern juh, bruka alltid göra de men i år vet jag inte vad som ha hänt?!;o 
 

Leave the world behind

Vaknade 11 idag så låg och drog mig i sängen till halv 12 sen gick jag upp, gjorde gröt och har nyss damsugat mitt rum och sådär så nu sitter jag bara och diggar musik på högsta volym. ;) Ska plugga SO snart så jag får de gjort sen får jag se vad jag gör efter de. Skola imorgon vilket känns sjukt jobbigt som alla dagar men snart är det jullov, längtar!
 
<- Marcus, Världens coolaste farfar, Jag ->

När någon pratar illa om dig, lev så att ingen tror dom.

Klar med allting och ska snart gå coh sova, är gode trött. Ska baka pepparkakor imorgon har jag bestämt, mums! Sen kanske jag ska dö tillsammans med Elisabeth om hon inte far å tävla, få se hure bli. Ska gå och fika nu sen skynda mig till sängen å sova å få tankarna på något annat. Idioter finns det gott om här i världen. Usch. Godnatt
 
Bästa vänner är som diamanter, värdefulla och sällsynta. Falska vänner är som löv, finns överallt.
 

Blinka lilla stjärna där


Big dreamer

Håller på att städa och har nyss fikat lite gott men ville bara ta en paus och slänga in ett inlägg, hehe. Har bytt kuddar till lite juligare och ska stryka julgardiner snart och sätta upp dom och sådär. Super mysigt! :) Ska fortsätta nu så skriver mer ikväll. Peace out
 
Bara för att jag sakna sommaren jätte mycke.
 

Sweet nothing

Vaknade runt 11 först men somnade om till halv ett så har nyss ätit lunch och ska städa ordning i mitt rum och sedan försöka plugga. Så det är väl så större delen av min dag kommer att se ut. Vill ut och köra skoter också men fortfarande för lite snö, fuckfuckfuck. Kylan kan försvinna men mer snö skadar inte. 
 

Kärlek är som ett gummiband, när den ena släpper får den andra ta smällen

Har gjort om designen lite ikväll, blev ganska nöjd men allt är inte klart än men det får vara såhär tills vidare. Ska gå och sova snart och har inga planer för morgon dagen så tar den som den kommer. Blir nog bra :) Godnatt
 

En som inte gör dumheter som ung, gör det som gammal.

Kofta - Ginatricot // Jeans - Dr.Denim

I built you a home in my heart

Dagen ha varit super men ändå dryg. tur ja ha grabbar i klassen som fått mig att skratta tills tårarna spruta.. hahah dör bara jag tänker på de! Skönt med helg nu iaf. Följde mamma på ica efter skolan och sen hem så nu sitter jag bara och lyssnar på musik i väntan på MAAAT. Är hur hungrig som helst. Taggar inte nästa vecka.. Matte och SO prov sen sätts betygen. Vill inte ens se dom sen. Få hoppas på de bästa ändå. Ska se X-Factor ikväll. Awa ska vinna så de så. PUSS
 

Only one person can make me happy without doing anything

Blev inte så mycket pluggande. Blev less, tänkte bara på hur mycket jag vill ha helg NU så jag får sova ut ordentligt. Ska gå och stoppa något i magen nu sen sova. Btw, känns som att jag håller på bli sjuk igen.fuck. Ha bestämmt att jag inte ska bli de så ska skämma bort mig själv i helgen.slut. godnatt
 

Du är den vackraste jag mött, du har väckt upp de jag trott var dött

Började med att jag glömde telefon hemma idag så har gått omkring och varit desperat idag. Fick veta resultatet på spanska provet, ett ord till de.. DÖ. Tagga omprov nudå, eller inte. Ska läsa fysik ikväll sen ska jag väl bara tare lugnt. Få se om jag läser på lite spanska också så jag slipper plugga röven av mig i helgen. Nä nu äre bäst jag gå och ät innan mamma ha skrikigt sönder rösten, haha^^
 
Vandrade runt såhär idag↓
 

lev farligt, dö ung kom till helvetet som kung

Har suttit och pluggat matte nu ett tag för kom på att jag inte hann göra klart de som sku va klart i måndags så ska väl snart läsa igenom fysiken och limma fast spanska glosorna i min hjärna.DÖ, orkar inte spanska. Aja. Kom nyss på att jag har glömt att fortsätta med dom där "dag 1" osv, få se om jag bryter dedär eller fortsätter. Ska fortsätta va duktig å plugga vidare nu, hejs!
 
Ba nån bild jag hitta sen förra veckan nån gång.
 

En apa som liknar dig

Nyss smällt i mig två klämmackor och gott vare. Ska läsa igenom fysik läxan och plugga spanska glosor sen ska jag bara njuta. Är sjukt stolt över mig själv att jag har gjort bort massa skit nu som jag hamnade efter i när jag var sjuk så ett fett stort + på de! :D 
 
Försovde mig imorse så drog bara på mig något snabbt och satt upp håret. Så idag har jag sett ut såhär↓
 

I want it that way

Backstreet Boys – I Want It That Way
 

You were a thief,you stole my heart

Dagen ha varit seg och dryg, trött och kall. Usch, ge mig sommar! Aja. Fått två prov bort gjorda så de känns skönt men ändå förjävla surt, usch.. nä vill inte ens prata om de, så dåligt gick de. Ska fara och träffa farfar ikväll som jag inte träffat på 4år så de blir super! Har inte så mycket mer att komma med. Bara 20 dagar kvar till jul, längtar!
 
Såhär har jag sett ut idag, och kommer göra kvällen ut.
 

T-T-T-ILLBAKA!

Uppdaterna bara en snabbis nu att jag är tillbaka. Allt känns super, älskar livet! :D Sen måste jag bara säga att jag har världens bästa pojkvän♥ Sitter och har matte nu så ska fortsätta med de. PUSS
 
Oldi↓
 

RSS 2.0