we♥it


29e Februari 2012

Hej! Som sagt så har denna skoldag tillbringats i backen, Vart super väder och va me super härligt folk! Så är helt slut i kroppen nu, provade dessutom mina nya pjäxor för första gången (men tog med dom "gammla" också för säkerhets skull) Så fick skit ont i fötterna i början men sen vart det bättre och bättre, så de gick bra:) Sen måst jag ju bara medela också att Jag, Wilma N och Filippa är bäst på att åka i liften! Vi åkte 3stycken med en och samma lift utan att ramla, haha stolta tjejer!;) Nemen, blir i alla fall ingen träning ikväll, Orka ba inte fara till backen igen efter denna dag. Är helt slut så ligger bara på sängen och slappa framför några avsnitt one tree hill. Ta hand om er!

Random               

Dagens


Tröja/Carlings  Jeans/Veromoda

28e Februari 2012

Dagen ha varit hyfsat bra. Hände inte så mycket speciellt faktiskt, va bara en allmänt dryg dag. Fast engelska lektionen va en av dom bästa, anika bjöd oss på mumms mumms! Gott vare också! Ikväll blir det nog att sätta sig med lite läxa, ingen tagg på den. Men ha bestämmt mig för att hinna fixa naglarna också. Hare bra!♥


Vart stressigt imorse så det blev bara en enkel tofs.


2012-02-17

Go kväll! Sitter här bakom skärmen ny dusachad och myser i morgonrocken, är även och kikar omkring på H&M, gina och bikbok. Får se om jag klickar hem nånting, är i stort behov av kläder! Önska man va rik! Men men, what to do? Blir i alla fall att gå å fika snart sen lägger jag mig i sängen och ser ett avsnitt av One tree hill! Sovgott! ♥

27e Februari 2012

Hej! Dagen ha varit bra, lite små dryg bara. Slutade 15:30 och sista timmen va idrott, basket vart de den här gången. Kul vare! Och uppvärmningen vart ju som den vart, lite kaos.. nemen när jag och Emelie ska sammarbeta bli de ju som de bli, haha men mycke skratt vart de då! Vart ingen träning ikväll heller, Åhhh! Vill fara men orka inte fara ikväll för de va klubbmästerskap och jag ha inte varit på så många av träningarna iår så skippade de. Istället blir det nog att göra bort lite läxa när jag har tid, sen ser jag väll vad jag hittar på. Hade tänkt försöka måla naglarna men vi ser väll.

Outfit for the day


Linne/H&M  Jeans/Rut m.fl

26e Februari 2012

Hej! Ska bege mig mot sängn om några få minuter. Dagen ha somsagt tillbringats hemma, vad jag ha gjort idag ser ni en bit nedanför. Mamma ha även beställt nya gardiner till mig ikväll! Love it!♥ Nä men ska ta och gå och fixa det sista nu.

Måttligt trött tjej här, godnatt!♥

Today i'm wearing this


Byxa/D&D  Linne/?

Dagens planer


24e Februari 2012


Bjuder på två oseriösa cam bilder.

Dagen har varit sisådär. Många tankar som snurrat inne i huvet mitt.
Annars så hare väll varit en någolunda bra dag, hade inget läxförhör idag på so:n för vi fick besök av några som jobba för rädda barnen så de bli på måndag istället. Ganska tur de... Sen på svenskan, ja asså jag tro fan de va den roligaste matte timmen på länge! Jag, jessica och anna va lite små jävlig me Tim.. Mohahaha! Nä men tyck vi va ganska snäll som spamma han me sms när han hade på ljudet så läraren fick damp på han..  ;) Sen så sluta vi kl:15.00 så då gick jag ner och vänta på wilmis tills hon sluta och då gick vi på busstationen och bara prata ut och han även planera in lite smått en del innan min buss kom. Ja, de va väll min dag de. Ska gå och tjocka i mig lite go fika nu sen kolla på några avsnitt av one tree hill, min drog!♥

Some old pics ♥


Dagens


Skjorta/Lidex  Jeans/Veromoda

Resutatet..

Syns bättre i verkligheten men det får duga såhär:


Som ni ser så fick jag även ögonbryna vaxade. Va sönt till en början men när hon väl drog bort de... 
Då va de inte alls skönt! Men mycke skratt blev de då där inne i sallongen!

Nytt från Åhléns


Ögonbryns skugga 75:-


Ögonbryns pensel 75:-


Resutatet sen jag var hos frissan kommer senare eller imorgon.


Hos frissan!


Nu: Läxa...


Detta kommer sysselsätta mig ikväll... Uppdaterar mer senare, i think.

20e Februari 2012

Hej! Vart ingen träning ikväll, hatar stress så de sket sig. Vart istället så jag plugga endel spanska och sett några avsnitt av oth, ska fortsätta se lite nu tills jag ska sova. Som sagt hatar jag stress så bli nog att sova strax, sovgott bloggläsare!

älskar bilden!

19e Februari 2012

Hello! Har suttit och kollat runt på ginatricot, h&m, melba, och monik en stund. Hittade hur mycke som helst som jag skulle vilja ha! Men fyller ju år ganska snart så hoppas jag får en del av det då. Hur som helt blir det inte så bra uppdatering idag, har en del att fixa införmorgon dagen.


Ba en gammal bild jag hittade


One tree hill season 4

Va på kalas hos syrran under dagen och fika, umgicks med dom som va där och skrattade en hel del! 
Har inte gjort speciellt mycket ikväll, mest suttit vid datorn och fixat lite med bloggen och nästan avslutat fjärde säsongen av oth. Ha även hunnit prata med några tjejer ikväll och ni vet vilka ni är och jag saknar er och älskar er♥

Såååååååå Snyyyyyygg!

Grattis på födelsedagen syster!♥


Oj, vet inte vart jag ska börja.. Vi har hört ända sen jag kom till världen att vi är lika, både på utseéndet och beteéndet. Och det uppskattar jag, en som du.. Sprider gläde vart du än går! Ja, asså det finns inte ens ord för att beskriva dig, du är bara helt underbar på alla sätt och vis! Och jag önskar att vi kunde spendera mer tid tillsammans. Tack för allt och du ska veta att jag älskar dig!♥ Grattis på 25:års dagen! Hoppas du får en toppen dag!




16e Februari 2012

Hej! Vart så jag stannade hemma från skolan idag också. Asså när jag vaknade i morse så känndes det som att det brann i halsen,  halstabblett hjälpte inte ett dugg. Så kunde knappt prata utan att det gjorde hur ont som helt. Men idag har jag typ inte gjort nånting, tro de bli att hoppa in i duschen efter maten sen fixa nån tavla och vägg dekorationer till rummet och efter de tro att jag bara jag ska ta det lungt och gråta lite framför one tree hill! Ta hand om er!♥

old pic♥


2012-02-15

Va hemma från skolan idag också av samma skäl som igår. Så dagen har varit ganska lugn för min del, mest sett film idag också. Blir förmodligen en hyfsat tidig kväll ikväll, så kanske jag börjar må bättre snart. Hoppas på de!


Saknar sommaren!


14e Februari 2012

Hej! Hoppas alla haft en bra alla ♥-dag! Kan väl säga att min ha väl inte varit den bästa, Började med att när jag vaknade hade jag skit ont i halsen så jag kunde typ inte prata, hade ont i både huvet och magen + hosta. Så va hemma å tråka ihjäl mig så alla vet. Såg ett antal avsnitt av one tree hill och bara tog det lugnt. Ska försöka bli bättre på att uppdatera! I promise!

                                                  Jag älskar dig galna hund!♥

Lördag 11e februari 2012

Kom hem ungefär där vid kl:12.00 idag, blev så att jag sovde över hos Elisabeth igår. Vi gjorde inte så mycke faktiskt, vart mest prat och såg oth tills vi sommnade. Sen jag kom hem har jag typ inte gjort nånting förutom att nörda "one tree hill", är trött sen igår. Va uppe ganska läge och vakna ganska tidigt (för att vara jag). Men ikväll blir det nog bara att va hemma och mysa framför tv:n och se Melodifestivalen om jag inte fastar framför one tree hill! ♥

9:e Februari 2012

Dagen har varit hyfsat bra. Slutade 13.00 så de va skönt! Ha inte gjort så mycke sen jag kom hem, men snart så blir det att plugga spanska för fulla muggar! Ha inte plugga på glosorna nånting i veckan så nu blir det ett måste. Sen ska jag nog välja kläder för morgon dagen och sen krypa till sängs. Kan medela att jag har inga planer för helgen än iaf, men tankar.. de ha jag;) nämen vi få se vad som händer. Ha en fortsatt fin kväll! ♥


                                                En fin bild mamma tagit utanför vårat hus, nyligen.

Så får du ditt hår att växa i rekordfart!



Ät rätt

Vill du att ditt hår ska växa och må bra är det viktigt att du äter en nyttig och allsidig kost och får i dig alla nödvändiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Undvik eller dra ner på så kallad skräpmat som innehåller mycket fett och salt. En del vitaminkomplement kan också boosta din hårväxt, särskilt B-vitamin, betakaroten och silica.

Skäm bort med återfuktning
Ditt hår behöver rejält med fukt för att hålla sig friskt. Se därför till att du lägger en hårmask med jämna mellanrum, gärna en gång i veckan. Satsa på en som är anpassad efter din hårtyp. Applicerar du inpackningen i handdukstorkat hår och låter den verka i en varm frottéhandduk blir den ännu mer effektiv. Satsa gärna på varianter som innehåller sheasmör eller avokado-olja, som hjälper dina hårstrån att inte brytas av.

Massera mera
Precis som din kropp mår ditt hår bra av en massage då och då. Eftersom din hårbotten är täckt av ett lager smuts, gamla hudceller och olja kan hårstråna ha det svårt att växa igenom detta. Ge din hårbotten en rejäl massage i ett par minuter när du schamponerar i duschen. Då blir din hårbotten riktigt ren! Massagen sätter också fart på hårsäckarna och blodtillförseln, vilket speedar på hårväxten ytterligare.

Låt ditt hår vila

Att stylingverktyg som din fön eller locktång sliter på hårstråna är knappast någon hemlighet. Se därför alltid till att du applicerar en värmeskyddande produkt innan du börjar styla loss. Allra bäst mår ditt hår ifall det får självtorka. Känns fönen som ett måste, kanske du kan ge ditt hår en ledig dag i veckan från stylingen? Ett annat tips som sägs motverka att håret bryts av är att sova med håret uppsamlat i en hög, lös tofs.

Relaxa
Att stressa mindre är viktigt för din hälsa, men visste du att vardagsstressen kan ha en förödande effekt på ditt hår? När du är jäktad minskar tillförseln av näringsrikt blod till hårsäckarna, vilket gör att ditt hår mår sämre och också växer mindre. Vill det sig riktigt illa kan du utveckla stressjukdomen alopecia areata, vilket innebär att du kan tappa allt ditt hår. 

Toppa regelbundet
Att klippa håret var 6-8:e vecka får det inte att växa snabbare. Men däremot ser den regelbundna toppningen till att ditt hår håller sig friskt. Att vänta 3-4 månader mellan varje frisörbesök innebär visserligen att ditt hår hinner växa ut längre men eftersom dina toppar troligen är så slitna då måste frisören klippa av mer hår än om du hade gått på regelbundna toppningar varannan månad. Att klippa lite ofta ger alltså ett friskare – och längre – hår på sikt.

Källa


Inspiration




Lookbook

Nu: SOVA!

Kryper ner under tecket om några få minuter, Med mig tar jag denna tidning som jag bläddrar igenom lite sen blir det till att sova. Godnatt allesammans! ♥

RSS 2.0