31a Januari 2012

Inte så bra uppdatering idag och igår men här kommer lite om igår: Skola, hade bad sista timmen och de va livräddning.. gick väll sådär. Den som sku livrädda mig dränkte mig ist;p så de sluta med att jag va tvungen å livrädda hon istället, haha. Nä men sen kl:18.00 så bar det iväg till träningen och det gick väll sådär, vart storslalom den här gången men kul är det! Men det som gjorde att det inte gickså bra va de att de va ganska isigt i backen. Så får hoppas på bättre före imorgon.

Idag: Slutade 15:30 fast igentligen slutar vi 15:50 men vi ställde om klockan så vi fick sluta 20 minuter tidigare, sköönt de!:D Så när vi hadesluta så gick jag till buss statio och vänta på bussen med en kompis. När jag kom hem så vart de å sätta sig och plugga inför matte provet på torsdag, ingen tagg på den. Men nu ska jag bara sitta och chilla här bakom skärmen innan det blir att krypa ner i sängen och ladda batterierna för morgondagen.
                                                                        2010.. usch!

Grattis mamma!♥

Vill hälsa grattis på födelsedagen till världens bästa mamma, som fyller 43år idag!♥ 
Har saknat dig jätte mycket i veckan sen du for till umeå för att oppereras på grund av livmoderhals cancer. Men nu är du äntligen hemma och det känns jätte skönt! Det har varit jätte jobbigt att gå igenom dehär men jag är jätte glad över att allt gick så bra som det gick. Men tanken har slagit mig, vad vore livet utan dig? Ingenting.


Grattis mamma!♥ Jag älskar dig♥

Snyggt från melba.se


Hittade de här snygga plaggen hos melba.se! Vad tycker ni om dom?

Dagens

Skola snart då. Elevens val idag, lite chill dag men känns ändå som den kom å bli tråkig. Men ska fixa det sista nu sen drar jag. Ta hand om er!♥tröja/H&M  Byxa/veromoda (minns inte riktig men tro de)

Nu är träningen igång!

Han inte uppdatera något igår. Kom hem ungefär 16.30 sen vare ba att sätta sig å äta sen göra sig i ordning för att fara på träningen, och den gick väll ganska bra tyck jag. Men när jag kom hem så va klockan närmare 20.30 och va ganska trött så la mig vid tv:n och såg Guldbaggen 2012. Nu ikväll blir det att sätta sigmed lite läxa och sen imorgon slutar jag 13.50 så hinner nog hållamig lite uppdaterad då innan jag far på träningen som börjar klockan 18.00. Tror inte det blir lika bra uppdatering som de varit eftersom nu äre träningar också, men ni klarar er ;)


                                           Ba lite random bild sen i sommras

Söndag 22/1

Har inte gjort något speciellt idag, mest tagit det lungt. Om jag mår bra imorgonbitti så blir det förmodligen att fara till skolan, så ska fixa lite inför de. Slutar 15.30 så är väll inte hemma förän 16.30 eftersom buss j*veln inte gå förän 16.05. Så sjukt jobbigt att måsta vänta på den hela tiden, fast de är inte alla gånger jag åker med den, som när jag sluta tidigt. Så då bruka mamma eller pappa hämta mig♥ Men ska gå och duscha nu, puss!♥

1cm..

Kvällen/natten har spenderats vid datron och tv:n, har suttit och svarat på en massa kommentarer så är helt slut känns det som haha. Tog en paus från de nu, så nu sitter jag bara och lyssnar på musik och chattar med en kompis. Men ska nog börja dra mig mot sängen om en liten stund tror jag, börjar kännas i fingarana och ögonen att jag behöver sömn. :)

Men får inte missa att berätta att för typ snart en timma sen eller nått så mätade pappa mig och min lillebror och det visade sig att han gått oh blivit storebror.. 1cm skiljer det nu. Så nu har jag och mamma tanken hur lång han blir under sommarlovet innan han börjar 7:an, haha mamma tror han kommer växa om henne. men vi får se hur det går för han om han lyckas med de också. ;) Men nu är det dags för mig att säga godnatt! ♥

Sjukling

Vart sjuk onsdag kväll så va hemma både igår och idag. Gjorde inte så mycke då, ha så grymt ont i halsen som man kan få! Inte ok. Inga planer för helgen, hoppas jag hinner bli frisk så jag kan hitta på något. Men vi se väl hur de blir :)
Men ska ta och kolla lite film nu. Ta hand om er!♥

Hittade ingen passande bild men..

Lite krångel..

Beger mig till skolan vilken minut som helst. Ni kanske märkt att det är en annan design nu, blogg.se krånglar lite så menyn har inte blivit klar än, men det fixar sig. Ha en bra dag!


Me today ↑

God morgon!

God morgon! :)
Ni kanske har märkt att det ser anorlunda ut i menyn just nu, men håller på greja med bloggen så allt syns inte för tillfället men det varar nog inte så länge. Men ville bara  säga det så ni vet.


Outfit ↑

Ny ring!


Dålig bild men 59:- hos Åhléns!

Fredag den 13:e

Slutade klockan 15:00 idag. Skönt med helg, Inga planer för kvällen/helgen.
Lär väl hitta något å göra. Fredag den 13:e är det ju idag, men det var då ingen oturs dag för mig iaf, mer tvärt om tycker jag. Dagen har varit ganska så bra tycker jag, Intresant eller inte? spela roll, Det är iaf lite kort om min dag. 


Tröja från H&M, Linne från ginatricot, Byxa från Öhmans, "Halsduk" från ginatricot och en klocka som inte syns.

Dagens

Slutade klockan 13:10 idag, skönt. Fort direkt till hedlunda å hälsa på min gamla klass, mysigaste skolan som finns! Dom slutade klockan 14:30 så då for jag hem och busa och hade kul me Naima (syskonbarn) Mycke skratt blev de;) Men när dom hade farit så la jag mig på sängen och sov en stund, va inte ba lite trött.


Dagens. ↑

Tack mamma!♥


Carlings 199:-
 

Ginatricot 149:-


Ginatricot 99:-

Mamma va i Umeå igår och hem hade hon med sid dom här (↑) skönheterna till mig, Tack mamma!♥

Tredje januari tvåtusentolv

'Vart så jag for på badhuset igår ist och backen idag, men gick ju bra de oxå.
På torsdag fyller mormor 70år, så då blireå fara dit. Fast kanske far dit redan imorron, men vi få se.
Vet inte varför jag skriver dehär, men hade inge annat å göra så. Ska gå å äta nu, få se om jag upd mer senare. pz

RSS 2.0