25e April

Dagen har varit bra. Kvällen vill jag inte prata om så säger godnatt och so provet som är imorgon får gå hur de vill. Orkar inte med skolan längre. Godnatt people!

In time, things will fall right in place.


Dagen / Rihanna biljetter

Var på konfa tills typ halv åtta idag. Hade återläsning för en del som jag missat och sånt skit. Slutade med att när jag och Agnes såg nån film som vi inte sett så somnade jag. Haha silly me. Men skönt var det! ;) I övrigt har dagen rullat på bra. Allt har varit på topp!
 
Pang boom igår så hade jag köpt två billiga biljetter till Rihannas Diamonds wolrd tour i sommar! Blir så jag och Elisabeth flyger ner dit då och shoppar, ser konserten och bara mår! Övertaggade!
 

Beauty gets the attention, but personality gets the heart


Tjugotredje april

Tjaaaabaa! Uppdateringen suger men det får ni leva med. Ska troligtvis köpa en nått objektiv till kameran i veckan så då får ni något bättre bilder + att det kanske blir roligare att blogga då? :) Vill inte lägga upp massa mobilbilder för skärpan på dom är så j*vulskt dålig haha!
 
Slutade tjugo över två idag och sen dess har jag inte gjort någonting. Sitter i väntan på mat nu och efter de så far jag på moppekurs. Om jag hinner så far jag och Gaybart ut och springer, så hurtiga som vi är! ;)

Bloggtorka

Har bloggtorka. Har ingen inspiration just nu till att blogga, det är mycket i skolan, prov varje vecka, moppekurs fyra timmar i veckan i två veckor nu. Så vad vill ni se mer av?
 
Fler men tråkigare Mobilinlägg? Outfits? Videobloggar? Vardag? Tips? Åsikter? Foto? osv.. Nu är det upp till er!

Tävlar - Daniel Wellington klocka

Är med och tävlar hos Andrea om en klocka från Daniel Wellington. Tycker dom är så sjukt snygga så skulle dö lite om jag vann! Tycker inte du det? Jo det är klart du tycker! Varför inte vara med? Det är inte så svårt, klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen och läs instruktionerna sen är du också med och tävlar!:D


If it´s meant to be, it will be

Följ mig på instagram @micaelahedin
 
Har varit med Ida (b 99 haha) hela helgen så har inte haft tid att uppdatera. Vi har mest bara chillat runt på stan, skrattat och pratat. Åt på knut'n igår sen köpte vi godis och tjocka oss inne på Coop. Sen vid typ halv tolv på natten så trängde vi in oss i en epa och for å prata me några sen for vi hem igen. Slutade med att vi såg lite tv och sov på soffan.
 
For på gudstjänst imorse klockan elva sen hem. Sitter och pluggar nu sen far jag och är med hon en stund ikväll.

one day you will make a dream last

Hej bloggiseen! Sitter med håret inkletat i Ricinolja, ha hört mycket om att håret ska växa snabbare osv om man använder de, så tänkte prova. Tappar jag håret så tappar jag det haha! Nämen det ska vi hoppas att jag inte gör ;) Var och gjorde bort en gudstjänst ikväll så de kändes skönt efteråt. Ska gå och duscha nu sen ska jag läsa so (kan ingenting, tralalala) sen ska jag bara lägga mig och sovaaa. Pusssaar

Be as happy as possible


Unsaid feelings

Dagen har varit bra. Slutade 14.20 så då for jag, Linnéa och Krille hem till Joel tills bussen gick. Lika roligt varje gång! Sen har humöret bara gått upp och ner sen jag kom hem. Ska sova snart och sova på allt och hoppas att morgon dagen blir bättre.
 
Har dessvärre konfaträff imorgon då familjen ska komma och äta. Taggar inte ett dugg.

Gårdagens

Skjorta - Mammas // Byxa - Dr.denim

Anja Linnéa Sjulsson här

Tja, JAG ÄR BÄST, HAHAHHA RAPE. LÄS MIN BLOGG ME:
 
 
WWW.LINNNEASJULSSONS.BLOGG.SE

Trötter

Sitter i sängen och ska sova när som helst. Har platat med Wilma på skype i stort sätt hela dagen och förutom de har jag hunnit med ganska mycket trots att min mage dödade mig där ett tag.
 
Började iallafall dagen med en god frukost sen en lång och skön dusch. Rakade benen, smörjde in mig och la mig sedan i sängen när magen var som ondast och såg top model(har missat massa som jag inte hunnit se). Efter de lyckades jag städa till i mitt rum, hänga upp och ta ner tvätt och sätta igång två nya tvättar (Stolt!), renbädda sängen, damsuga osv. Nu kommer jag sova som en prinsessa! Hihi godnatt♥

Dag 08 - Åtta saker om mig själv

Jag vill ha sommar nuuu, bästa tiden på året.

Jag ska ta am-kortet snart.
 
Jag gillar att hitta på massa galna saker med kompisar och bara leva och ha kul!
 
Jag är allergisk mot dom pälsdjur (mer eller mindre).
 
Jag har alldrig testat röka, snusa eller dricka.
 
Jag har aldrig varit utomlands. I ett varmt land alltså. Vill till Turkiet eller Thailand!
 
Taggar inte skolan imorgon.
 
Jag blir typ "taggad" när jag har på ljudet på mobilen och smsar och hör det där klick ljudet så jag börjar skriva fortare och fortare haha!

2013-04-07

Vaknade runt 11 och sen dess har jag bara legat i sängen. Ska gå ner och fika sen får jag se vad dagen bjuder på. Tror att det blir en "ta hand om mig själv dag" för det behövs och skulle vara skönt.

Dag 07 - Min bästa vän

Minns ni att jag började med 30 dagar i höstas? Glömde bort de totalt så tänkte fortsätta med de nu.
 
Jag har många bra vänner. Men den bästa av alla är utan tvekan Elisabeth. Vi har hängt ihop ända sen starten, alltså födseln. Bråkar vi så håller det kanske en timme, aldrig mer än en dag. Vi kan prata om allt med varandra, hon är den jag har absolut mest minnen med. Vi kan prata om precis allt med varandra och jag vet att så fort jag har det jobbigt kan jag vända mig till henne för jag vet att hon alltid finns där. Ibland kan jag till och med sitta och gråta över att jag är så grymt glad över att jag har turen att ha en sån bra vän som hon, haha! Vi kan offra allt för varan, blod, svett och tårar. Kan skriva hur mycket som helst om henne men då skulle ni inte orka läsa klart. ;)
 
Jag älskar dig♥

Mitt påsklov

Största delen av mitt påsklov har jag spederat uppe i fjällen med familj, släckt och vänner. Har kört skoter i stort sätt varje dag + grillat och sånt.
 
For upp till Tärna över dagen i Tisadgs till Linnéa och körde och gjorde allt man kan göra med en skoter(kaos), bröt av träd, grillade, pratade en massa och skrattade som aldrig förr! For hem tidigt torsdag morgon sen var jag med Oskar på dagen sen kom Elisabeth hit på kvällen sen sov hon här. I fredags for vi till hon sen drog vi ut med skotern och grillade korv och bara pratade och så. Orkar inte ta allt detalj, bjuder på lite bilder sen fjällen.

RSS 2.0