4e Advent

4e Advent idag. Och bara två dagar kvar till Julafton! Vi brukade fira den varannat år med pappas släckt och varannat med mammas, men när farmor och farfar flyttade ner till Skåne igen så har det kommit lite på kant. Så har inte firat jul med dom på pappas sida sedan 2008 då vi var i sundsvall på hotellet. Så alla andra år sedan 2004 har vi varit med mormor och morfar mfl. Så i år ska vi äntligen vara "hemma" igen sedan 2004. Ska bli skönt, nästan 10 år sedan jag firade jul i min egen hemstad. Så vi ska vara med mina älskade systrar, syskon barn och några släcktingar till dom (för dom som inte vet så är vi halv syskon men för mig är dom helsyskon). ♥
 
Min älskade Amanda kom förbi mig ikväll också, så glad man kan bli av bara en person. Helt otroligt. Saknar henne redan men om det blir som planerat och om jag inte blir jätte sjuk så kommer hon hit mellan jul och nyår, ska bli så kul! Min bebis♥ 
 

Sjuk såhär innan jul

Hej, Idag sov jag till halv två vilket jag valde medvetet att göra. Har slitit som ett djur i skolan dom sista veckorna, tränat mycket, lärt känna nya människor, och annat bland kompisar. Och nu när jag äntligen gått på jullov och lugnet inom mig kom, så kom jätte förkylningen också. Ett tecken på att jag vilat för lite. Var tänkt att jag skulle fara på stan med bror och Eddie idag och köpa dom sista julklapparna men det får bli imorgon istället om jag mår bättre. Mamma ska fara och köpa ipren så får hoppas att inflamationen i kroppen blir bättre och börjar ge sig. Ska vara frisk innan julafton!
 
 

Jullov

Hej på er! Nu är det jullov vilket är hur skönt som helst! Invigde det med Emma och Amanda, mina fina. idag vet jag inte vad jag ska göra, ska prata med jobbet och se när jag kan jobba eftersom jag for till fjällen sist. annars ska jag nog inte göra så mycket om jag inte hittar på något med någon. Ha en bra lördag! Kram.
 

Strong is the new skinny

Slänger in ett inspo inlägg! Snart är det ett nytt år och varför inte sätta upp som nya mål som att ta tag i träningen om du inte lyckats göra det eller om du vill börja ett bättre liv. Go for it!
 
Bilder från weheartit.
 

Bästa sporten!

Förra veckan hade jag sjukt mycket att göra inom skolan eftersom vi går på lov nu på fredag. I helgen var jag i Tärnaby igen och åkte slalom, älskar det så mycket! ♥ När jag kom hem igår kväll så åt jag middag, pratade med pappa i telefon länge, saknar honom.♥ Jag och mamma satt upp jul granen också innan jag gick och la mig.
 
I veckan ska jag köpa julklappar, träna och bara känna lugnet av att det snart är lov! Känns så skönt! Ha en bra måndag fina ni.
 
Fälj mig på instagram @micaelahedin

Fredag 13e

Hej på er! Är uppe i Tärnaby igen för att åka skidor i helgen. Jag och Moa ligger och ser julkalendern nu alla avsnitt som vi missat. ;) gick i lucia tåget idag med endel andra nior. Hade ingen som kunde knäppa några bilder åt mig på själva tåget men fick något porträtt iaf. Lägger upp senare när jag fått dom och om dom blev bra. Det är inte länge kvar till jul och min julkänsla är på botten men hoppas de blir bättre! Har i alla fall inte haft tid att blogga i veckan eftersom jag haft endel och göra innan betygen satts idag. Men nu kanske det blir lättare! :) Ha en bra fredag kväll. Kram
 
Två bilder från i veckan. Det går bra nu!
-"Don't wish for it, work for it!"

Tärnaby

Hej! Blev inte så jag jobbade i helgen. Följde Mimmi och Moa till Tärnaby istället för att åka skidor, känndes bättre det. Får jobba någon annan helg när det passar bättre. Dock har det varit sjukt kallt, -27 grader. Men inget stoppar en krikare va? ;) Haha skämt och sido. Ska kliva upp runt klockan 06.00 imorgonbitti för att vara vid liften klockan 07.00 när den öppnar och köra på tills dagen är slut. Nu ska vi sätta oss och göra bort lite plugg. Ha en bra lördag kväll!
 
 

Torsdag

Hallå! Sitter och lyssnar på musik nu medans jag kollar runt lite på datan och snapar med lite folk. Ska snart sätta mig och skriva klart engelskan, och efter det ska jag fixa tekniken och skriva klart det också! Bara att köra igång och få det bort gjort så jag slipper sitta uppe hela kvällen, behöver sömn.
 
Bild från igår.
 

Försöker börja om nu

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Tänker försöka fortsätta blogga nu. Vet varken hur mycket eller hur lite så det får vi se. Inomhus träningarna är iallafall slut nu så snart drar vi igång utomhus träningarna. Ska provjobba i helgen också, så det blir fett najs att tjäna lite cash framöver. ;) Ha en bra kväll. Puss
RSS 2.0