Close your eyes. Clear your heart. And then just let it go.

Snart är hela måndagen avklarad, vilket innebär att det är 4 dagar kvar till helg! :) Längtar! Orkar inte skolan. Har två prov i veckan och två nästa vecka (om jag kom ihåg rätt) Men det ska nog gå bra ändå. Ikväll ska jag börja städa ut ur rummet så jag kan flytta in mina saker, fixa lite till en tröja jag började göra idag på slöjden, plugga lite och se Familjen anorlunda.
 
Bild sen jul

Lördag & söndag

Bloggade ingenting varken igår eller tidigare idag för jag har inte haft någon ork och tid. Men kan berätta om vad jag har gjort. Inte för att det är något speciellt men. Målade första varvet i mitt rum och på kvällen tog jag och mamma det lugnt och såg tv, ice age! - Goosy! ;) Och idag har mamma blivit sjuk så hon sov hela dagen medans jag var uppe och målade andra varvet, sen gjorde jag hemmagjord pizza och nu ska jag sätta mig med lite plugg innan jag hopar in i duschen. PUSS
 

Äppelklyftor

Sitter i min ensamhet och väntar på mamma så vi kan börja måla. Gick och gjorde äppelklyftor som jag sitter och äter nu, känns bra. På väg mot rätt håll nu, förut gick jag och åt bullar och kakor då och då när jag var sugen på nånting, Nu har jag knappt något sockersug alls! :D
 

Vilo dag

Glömt bort allting i veckan och bara varit trött. Sovit, socit och sovit. Inte så konstigt efter allt som hände och allt gick så snabbt, det tog verkligen all kraft ur mig. Så stannade hemma idag också för att återhämta mig. (Tror det blir bättre efter helgen då jag fått träffa pappa) Blev väckt med tuppen men låg kvar i sängen och tänkte, såg tv, lyssna på musik, fixa en grym sak som jag ha planera(har med bloggen att göra), försökt plugga lite och ikväll ska jag försöka ta mig dit upp och måla, måste nästan få det gjort ikväll eftersom jag far till Umeå imorgon. Wish me luck!
 

24e Januari 2013

Godmorgon! :) Nyss fått i mig fruksort. Är hemma idag för jag hostar som en tok så jag trodde jag skulle spy imorse + ont i huvudet och magen. Blev ingen målning igår för direkt jag kom hem från konfan så somnade jag och sova ända fram till nu på morgonen. Så kanske gör det ikväll eller nångång om jag mår bättre, får se. Och på tal om igår, mamma pratade med pappa för första gången igår via telefon sen han blev opererad. Sköterskorna gav han en telefon så han kunde ringa hem om han ville och sådär men då ringde mamma till han istället och då svara han, "Direktör Hedin!" och mamma brast ut i skratt! Hahah snacka om att det var härligt att höra att humorn fanns kvar! ;)
 

23e Januari 2013

Uppdateringen har legat på botten nu dom senaste dagarna. Pappa fick en hjärnblödning som många redan vet om så jag och mina syskon for till Umeå för att få en sista stund med han innan han skulle sövas och sedan opereras ifall det skulle vara sista gången vi fick träffa han. Allt gick bra och han lever så det känns så obeskrivligt skönt! Vi sovde över på hotell från söndag till måndag, sen var jag hemma igår för att jag var så sjukt trött efter allt. Fattar inte att jag har varit nära på att förlora båda mina föräldrar vid två olika skäl. Nu är det exakt ett år sedan mamma låg i Umeå för att opereras pga livmoderhalscancer. Fattar det knappt själv.. Utan föräldrar vet jag inte vad jag hade gjort.
 
Uppdateringen kommer inte vara på topp nu bara för att jag är hemma och sådär eftersom jag håller på med det nya rummet, läxor sen till helgen blir det förmodligen Umeå igen för att hälsa på pappa. Men när allt har gått tillbaka till det normala och jag/vi har fått ordning på allt igen så lovar jag bra uppdatering! :D PUSS
 

Full rulle

Vaknade runt tolv av att mamma ringde och berättade en sak som hade hänt, tänker inte gå in på vad men jag hoppas allt går bra och jag vet att du klarar det här pappa. Jag älskar dig!❤

Annars då? Hela kvällen igår bestod av att flytta alla mamma och pappas kläder hit ner, bära upp min säng osv. Senare ska Marcus få hjälpa mig att bära ner mamma och pappas säng hit ner. Ska ta upp ALLA mina grejer dit upp Marcus rum kommer vara bombarderat av mina grejer i veckan haha ;) så ska tömma hela rummet som jag ska ha, lägga ut plast och sånt sen bara vänta tills skolan slutar imorgon, då far jag och mamma och köper färg sen hem och börjar måla! :D 

Sen var det någon som undrade om jag skulle sälja min kamera och för hur mycket och ja, det ska jag. För 3000:- :)
 
 
 

Byter rum - Massa planer!

Kom nyss hem från stan. Har varit där större delen av dagen och sätt ut målarfärg, krokar, hyllor, speglar, överkast, kuddar m.m. Och nu undrar ni kanske varför eftersom jag redan har det mesta av det där. Nä men det här har med det jag babblade om igår att göra så ska berätta nu, intressant eller inte spelar roll.
 
Bestämde helt plötsligt i torsdags att jag skulle byta rum med mamma och pappa, dom hade ingenting att säga till om. Haha ;) Bestämde även att pappa ska få sätta upp en vägg av typ halva rummet (har dessvärre snedtak..) så får jag en lite walk-in closet! :D Den blir inte stor alls men det är i alla fall nånting och känslan är obeskrivlig! Överlycklig typ, haha kan inte vänta! Så i veckan ska jag måla om, sen får jag se när pappa tar sig tid att sätta upp väggen. Sen är det bara att börja inreda osv. Tror det kommer bli grymt bra! :D 
 
Hann även kolla på en kamera så nu har jag hittat min nya bebis! :D Måste bara göra mig av med min först..;)
 

FREDAAAG

Så himla skönt med helg! Vet inte vad jag ska göra ikväll eller resten av helgen. Hoppas på att den blir som jag vill annars vet ja inte vad jag gör.. Annars då? Livet rullar på, allt känns bra. Hoppas bara allt blir som jag har tänkt nu. Åh kan inte tänka, vill bara att de ska ske nuuu. Berättar vad det är jag babblar om sen. ;) Har inga nya bilder just nu så bjuder på en bild sen i julas.
 

17e Januari 2013

Kom hem för lite mer än en timma sen. Har hunnit packa upp ur väskan för vi hade bad på idrotten idag. Kände verkligen inte taggen på att bada men betyg är betyg så vad gör man liksom? Spårade lite på slutet, haha kaos.
 
Kvällen kommer bestå av plugg. So och Engelska till imorgon som jag knappt kollat på. Sen när jag gjort det ska jag bara ta det lugnt. Kolla efter en ny kamera, woopwoop. Tagga. 
 

A day in the world - Ett dygn i tusen bilder

Mamma kom hem med en bok för någon vecka sedan som hon hade vunnit på något lotteri som innehöll massa olika bilder från hela världen på olika människors vardag osv. Tänkte dela med mig av några bilder. Desto mer jag ser bilder på hur vissa verkligen har det så är jag ändå tacksam över att jag fick det liv jag fick även om det kan vara piss ibland men ingens liv är ju perfekt hela tiden men ja, ni fattar grejen?
 


Dagens

Körde på varma och sköna kläder idag så de blev en halsduk från Åhléns, Kofta från Gintatricot och byxor från Dr.denim. :) 

15e Januari 2013

Dagen har varit bra. Började med att jag klädde mig som att jag skulle till nordpolen för jag tänkte att nu ska jag inte frysa. Höll på missa bussen så fick springa som en jude så jag höll på dö av svett när jag jag satt i bussen.. Men annars då? Hade ingen vikarie på spanskan så vi fick extra lång lunch! :D Sen har allt bara rullat på som vanligt. 
 

14e Januari 2013

Orkar inte ta dagen i detaljer men den har varit bra förutom för kall. Ge mig sommar. NUUU. Fick gå hem från bussen idag så höll på frysa ihjäl och har inte fått tillbaka värmen än så har haft våran värmefilt på värmning så ska krypa ner under den så fort jag är klar med det här. ;) Hade tänkt träna lite ikväll men får se om jag hinner och orkar, är dö trött och har läxa jag måste göra också men ska se om jag hinner göra båda delarna annars kör jag extra länge imorgon! Fett. 

New year, new life

Tränade mage, armar, ben, rumpa och lite kondition ikväll. Jobbigt men skönt var det efteråt! Nu känns det verkligen som att jag börjar komma igång med mitt "nya" liv. Slängt allt mitt älskade socker i soptunnan. Det här året kommer bli så mycket bättre än dom senaste. Hann göra allt som stog på min att göra list ikväll så nu kommer jag sova gott. Godnatt!
 

Kvällens to do, lista

Blev en sen kväll igår så idag har jag sovit bort hela dagen. Har märkt att jag har fått alldeles för lite sömn på flera dagar nu. Har börjat få ont i ögonen, ont i huvet osv. Men det ska bli ändringar på. Ska hålla igång större delen av kvällen har jag bestämmt för då har jag förmodligen lättare att somna ikväll. :) Så min kväll kommer se ut såhär.
 
Städa till i mitt rum.
 
Träna armar och mage.
 
Ta en låååång dusch.
 
Läsa på Engelska glosorna.
 
Ta fram kläder inför imorgon + packa ihop idrotts kläder osv.
 
Till sist om jag hinner ska jag måla naglarna
 
 Och sist av allt, SOVA.

INSTAGRAM @MICAELAHEDIN

Följ mig på instagram för massa bilder om vad som händer i mitt liv utanför bloggen också, dvs det jag inte lägger upp här! Följ mig! Heter @micaelahedin där! :D

Kvällen

Började med att Elisabeth kom hit efter hon hade ätit sen väntade hon bara på att jag skulle äta. Mamma gjorde hemma gjord pizza så jag hamnade i matkoma ett tag sen såg vi "Taken 2" och runt nio tvingade vi hit oskar, va inte så svår. Höhö ;) Nä men dog några gånger, haha lite spårat. Galna typer det där. Morgon dagen är oplanera så får se vad jag hittar på. 

TAKEN

Kom hem för inte så länge sen. Var med Elisabeth och Emma idag, men när Emma hade farit så visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi la oss och såg "Taken". SÅ SJUKT BRA FILM! Jag låg och nöp Elisabeth, så nervös, rädd,å allt på samma gång! Låg och skrek massa som te.x "DÖDA HAN", "SJUKT!", "HAH DÄR FICK DU!", "SPRIIIIING!!", "KOM IGEN!" osv.. Haha vi fick oss ett gott skratt efteråt allt. ;) Blir så hon kommer hit efter hon har ätit så ser vi tvåan här ikväll, blir super! Vad har ni för er ikväll? :) PUSS
 

Learn to be happy.

As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let us down, probably will. You'll have your heart broken and you'll break others' hearts. You'll fight with your best friend or maybe even fall in love with them, and you'll cry because time is flying by. So take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you've never been hurt. Life comes with no guarantees, no time outs, no second chances. you just have to live life to the fullest, tell someone what they mean to you and tell someone off, speak out, dance in the pouring rain, hold someone's hand, comfort a friend, fall asleep watching the sun come up, stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts. Don't be afraid to take chances or fall in love and most of all, live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back. 
 

Wella SP Balance Scalp Shampoo

 
Kände bara att jag var tvungen att tipsa er om det här shampoot. Dom flesta som har mjäll, klåda och allmänt irriterad hårbotten använder ofta vanligt mjäll shampoo. Det här heter "Wella SP Balance Scalp Shampoo" och är ett milt schampo som vårdar och lugnar irriterad hårbotten. Den har ett hudvänligt pH-värde som ger håret och hårbotten en bra balance. Det stärker även tunt hår för att minska håravfall. Produkterna med Dermacalm Complex är dermatologiskt testade och lugnar en känslig hårbotten. Det lindrar irritation och klåda och har ett optimalt balanserat pH-värde. Jag har själv det här och det använder jag när min hårbotten är som mest torr och irriterad, och det funkar super bra! Klådan går över och min hårbotten blir återfuktad och lugn. Det funkar inte bara mot klåda, irriterad och torr hårbotten utan också mot mjäll. Jag har ganska mycket mjäll i vanliga fall men mitt har försvunnit när jag började använda det här. Hur bra är inte det?! Det har ju allt i ett. Så jag rekomenderar det starkt för er med torr, irriterad och känslig (osv) hårbotten! Ni hittar det HÄR för ett bra och billigt pris. :D

New iPhone case and pants

Paketen jag fick hem igår innehöll iPhone skalet och ett par mörkblå byxor från Dr.denim som jag beställde förra veckan. Är dö kär i skalet, äntligen ett skal som ser bra ut på telefon! Blev super snyggt! :D
 
 
 

12e Januari 2013

Ligger i sängen och försöker ta mig upp. Ska äta nånting, duscha och sådär sen får jag se om jag är med Elisabeth och Emma, beror på hur jag känner efter de. Annars ska jag väl bara ta det lugnt hela dagen.

 


Less

Har bara tagit det lugnt ikväll. Känns bättre i halsen men nu svettas jag som en gris och tidigare har jag frysit. Vill verkligen inte få feber! Men iallafall, har pratat en stund med oskar ikväll och nu med Elisabeth. Om jag mår bra imorgon så ska jag göra nånting, vet inte vad men är bara så less på att sitta inne hela dagarna. 

FYLL GARDEROBEN MED NYTT

Har suttit och lagt in massa nytt i min lovebasket. Hittade massa snygga kläder som jag blev galet kär i. Så fort jag sparat ihop lite mer pengar ska jag fylla garderoben med lite nytt! :D
 
La bland annat in den här söta blusen, passar till ungefär vilka byxor som helst och funkar ju vilken årstid som helst! Billig var det också! :D Ni hittar det HÄR!
 
 
 
Byxa / Leggings från Dr. Denim. Super sköna och passar till allt. Har själv ett par i svart (+ andra färger). Dom kostar 399:- och dom är helt klart värt pengarna! Ni hittar dom HÄR!
 
 
 
Hittade ett par super snygga skor med 14cm klack! Passar alla årstider och passar också det mesta. Ni hittar dom HÄR!

TVÅ PAKET

Fick hem två paket idag, woop woop! Visar vad det är sen! :D
 
 

11e Januari 2013

Blev hemma idag också, kan inte prata utan att min hals tar död på mig. Annars då, vaknade tolv men somnade om till halv fyra så har nyss fått i mig lite fil. Det är typ det ända jag får ner. + Att jag dricker hur mycket kolsyrat vatten som helst i hopp om att smärtan ska gå över. Funkar faktiskt lite. Hur är det mer er idag?
 

10e Januari 2013

Missar KU ikväll som jag faktiskt konstigt nog var taggad att fara på. Alla sjukdomar kan ta sig. Vill vara helt frisk och må bra på alla sätt. Men det blir nog bättre snart tror jag. :) Ska plugga lite glosor nu när jag ändå inte gör nånting alls sen se pll.
 

Sjuk

Var hemma från skolan idag för att jag är sjuk. Hostade hela natten och i morse när jag vakande kunde jag inte prata. Sen har jag sovit hela dagen ända fram till klockan tre.. Nu vet jag inte om jag har feber, känns som det så ska kolla det senare. Ska försöka ta mig upp ur sängen och ta mig något att äta så jag inte blir allt för hungrig.
 

Grey

 
Hade på mig en gråmelerad topp och en silverhalsring från Ginatricot, Mörkblå jeans från Dr.denim och svarta skinnboots från dinsko.

Sweat is fat crying

 Bildkälla
 
Har satt ett nyårslöfte att jag ska försöka börja träna minst 2-3 gånger i veckan. Vare sig det blir slalom eller gym. Kommer bli grymt skönt iallafall när jag väl börjat! Sen önska jag att det blir lite varmare ute så jag kan fara ut och springa här hemma. Så skönt att fara ut och springa på vintern + man mår mycket bättre av att träna utomhus, iallafall jag. Friskluft♥ Sen ska jag slänga allt socker i soptunnan och bli nyttig. Inte skippa viktiga måltider osv. Men ibland måste man ju få unna sig lite. ;) haha. 

9e Januari 2013

Kort men ändå lång dag idag. Slutade tio i två sen satt jag kvar med några på skolan en stund sen gick jag, Wilma och Emma ner på lilla bagis och fika sen vidare till konfan (dog flera gånger om.. hahah) som slutade klockan sex. Sen dess har jag hunnit plugga engelska glosor, ta outfit bilder som ni får senare, valt kläder för morgondagen och sådär. :) Sen måste jag bara säga att natten inatt(igårnatt eller va det nu blir). Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Trodde de va någon som skulle göra inbrott eller nånting men sen kom mamma fram till att de kan ha varit nått djur på bron som va och tog våra sopor.. hahah..
 

Gold rivets

 
Idag har jag vandrat runt i denna skjorta från vero moda, svarta jeans från Dr.denim och ett par svarta skinn boots från dinsko.
 

8e Januari 2013

Kom hem för ett tag sedan. Dagen har varit seg, trött och jobbbig. Började med att jag kom till skolan och hosta som en gris sen fick jag jätte ont i huvet dom två sista timmarna, ont i örona och blev hur trött som helst. Ska plugga engelska glosor och läsa lite biologi ikväll. Men nu väntar jag bara på att oskar sku äta så sku vi fortsätta se serien. Hahah nörds, jao. ;)
 

When worlds collide

 Sitter och har spanska nu, Orkar inte skolan. Men får bita ihop och ge gärnet den här terminen ut sen sommarlov! Länktar som satan! Känns små konstigt att börja tänka på sommarlovet nu när vi just haft jullov. hehe :p Sen så hörde jag en bit av Zara Larssons nya låt igår. Galet kär i hennes röst och utseénde. Avis. 
 

The walking dead

Just lagt mig i sängen och ska fortsätta se the walking dead med oskar via skype sen sova. Jappjapp. Godnatt
 

MAYBELLINE NEW YORK

Blev ingen brakmiddag precis för jag sitter och rapar bulldeg och jäser. Mumsig, fast nä.. Testade Elisabeths Foundation när jag var där sist och den var verkligen super bra så for en snabbis på Åhléns just innan dom stängde och köpte en.
 
Skola imorgon.. känner inte taggen, bara små skönt att komma tillbaka till dom vanliga rutinerna. Ska be mamma slänga in lite kläder i maskin och sen ska jag duscha.
 

7e Januari 2013

Fastnade verkligen inte på bild idag så bilderna jag tog tidigare kan ta sig. Typ så känner jag. Nämen skit samma. Här bakas det för fullt iallafall. Gott med nybakta bullar sen! Kom på att mamma lovade mig ett gymkort innan jul så ska fara och fixa de nån gång i veckan, taggataggatagga! :D Beach 2013, here i come!
 

Godmorgon

Vaknade runt elva idag! :D Woop woop! Är så nöjd, har inte gjort de på jätte länge. Men ligger kvar i sängen än och drar mig lite. Ska gå upp och fika nu sen klä på mig och fixa mig sen ska jag nog gå ut och fota eftersom jag inte hann de igår.

Bjuder på en gammal bild jag hittade på telefonen.

Ett smile, några ord och jag dog för dig.

Blev inte så jag och mamma bakade ikväll, blir imorgon istället. Beställde hem ett par nya byxor och ett iPhone skal så det kommer nog nångon gång i veckan. Super! Ska lägga mig i sängen och sova nu. Godnatt
 

6e Januari 2013

Vaknade halv fyra, cutcut.. Ska äta mat nu, äntligen mammas mat! Var ensam hemma med bror och kompisar större delen av veckan så har blivit snabbmat och rester. Sen ikväll skulle jag och mamma baka bullar. Mumma♥ Ska gå ut och gå en sväng ikväll också har jag bestämmt. Puss
 

Som att jag snubblade pladask på marken och bara dog.

Sitter just nu nyduschad och lyssnar på musik. Ska sätta mig i sängen, starta ett avsnitt av OC och fixa lite blogg jobb, super! :) Ska förska att inte vara uppe typ hela natten inatt, börjar typ bli sjuk för att jag inte sovit så bra under lovet. Det är det ända jag hatar med lov typ, att jag vänder på dygnet helt men skönt att slippa skolan och släppa all stress. Men morgondagen då? Inget som är riktigt helt bestämt så får se vad jag gör. Ska iallafall försöka ta mig ut hyfsat tidigt och fota. 

Jag har nått den punkten då jag skiter i allt.

Vaknade typ klockan tre.. måste vända på dygnet nu annars kommer skolan gå åt satan. Aja. Ska klä på mig nu sen dra ut och springa. Skönt. Yes!
 

Många människor kommer och går men bara äkta vänner lämnar avtryck i hjärtat.

Var som sagt med Oskar ikväll. Fortsatte se "The walkind dead" och var ganska nyttiga och åt morötter, gurka och dipp, haha! + Drack coca cola ;) Men iallafall, se inte den serien. Ni kom å dö ni som inte sett den. Ska skicka bilderna jag tog idag på tjejerna till dom. Sen lägga mig i sängen och se PLL. Supero! 
 

Photoshoot

Ställde klockan på 10 så jag skulle hinna upp innan tjejerna kom för att bli fotade men vaknade halv ett av att dom var här, haha! Så det var bara att skynda sig upp och klä på sig och sätta i gång. Det har varit super kul, enligt mig iallafall. ;) Är hur trött som helst nu + hungrigare än någonsin så ska gå och äta typ nu. Ska vara med Oskar ikväll så de blir kul, eller ja.. Sku typ fortsätta se nån serie som vi såg igår. Kommer dö.
 

Attitude is a little thing that makes a big difference.

Ikväll har jag typ inte gjort nånting alls. Har jag städa lite i mitt rum inför imorgon då jag ska ha en photoshoot för två tjejer. Blir nog kul. :) Ska snart gå och lägga mig så jag tar mig upp imorgon. Puss och godnatt orka int skriva mer, haha.
 

God made us best friends cuz he knew our mom couldn't handle us like sisters

Du utstrålar värme och glädje. Du får mig alltid på gott humör. 
Till dig kan jag vända mig ifall jag inget hör. Du stannar hos mig när alla andra har gått.. 
Du är den bästa vän jag fått.. Du ska veta att i mitt hjärta har du alltid plats 
Du är vänskap för mig.. så lämna mig ej! 
Älskar dig!♥

Frunch

Fick nyss i mig detta (↓, Te och mackor), gott vare + att smärtan i halsen gick över! - Jippi! :D Ska gå ut och gå en sväng nu sen hoppa in i duschen å fräscha till mig lite. 
 

3e Januari 2013

Vaknade för ett tag sedan. Ligger iallafall kvar i sängen än och är dö trött och har ont i halsen. Ska dra mig upp här ifrån snart och gå upp och göra te och nån macka eller nånting. Sen ska jag duscha och kanske gå ut och gå en sväng med Brolle. Hörs sen! Puss
 

Spring för livet, jag är ur balans!


En bild säger mer än 1000 ord

Blev så att Tommy och Oskar kom hit ikväll. Säger bara en sak. K A O S. Hahah orkar inte skriva allt som hände så bilderna får tala för sig själva. ;) Ska lägga mig i sängen och se oc nu, sen dö tills imorgon bitti.
 
Du ska få igen oskar. Vänta bara......
 

When love is real... it finds a way.


2a Januari 2013

Vaknade runt halv två av att Elisabeth ringde så flög upp ur sängen, klädde på mig, fixade mig och åt. Sen så gick vi ut och fotade när hon kom hit. Sen ha vi inte gjort nånting typ, blev hur trött som helst så hon for hem nyss. Får se om jag orkar vara med nån ikväll eller om jag bara tar det lugnt. 
 

Black and white

Kvällen har varit lugn, har pratat med några på skype. Morgondagen blir bra, inte riktigt bestämt än vad jag ska göra  men tror Elisabeth kommer hit på dagen. Sen på kvällen får jag se vad som händer. Ska hoppa in i duschen nu en snabbis sen lägga mig i sängen och se oc tills jag somnar. Godnatt
 

1a Januari 2013

Kom hem från Elisabeth för ett tag sedan. Nyår firades med hon och massa annat härligt folk, bästa nyår någonsin! Hade hur kul som helst! Det här året kommer bli ett av dom bästa, de vet jag redan nu. :D Orkar inte berätta hela gårdagen, kvällen och natten in i detalj men umgicks med massa människor, åt god mat, körde paket-leken (kaos), blev indelade i lag och köre olika tävlingar (mitt lag vann, woopwoop;) ), Smällde smällare och fyrverkerier, dog av skratt flera gånger om, for hem till Elisabeth och gick i säng vid 4 nån gång. Så vi var gode trött imorse då vi vakna, så dagen har varit ganska lugn. Bestod mest bara av blod, skratt och tårar + en liten photoshoot där på slutet. Lyckad start på året. YES! 
1. Från photoshooten idag. // 2. Förrätten igår. // 3. Huvudrätten igår. // 4. Jag igår. // 5. Det jag vann i paket-leken.

RSS 2.0