Mopperaggers

Tjäna! Haha nämen hej! Gebart klarade AM-Kortet idag så för att hon inte ska få sne på mig så far vi ut och raggar lite i döda staden ikväll. Typ snart. Började jobba i måndags, och jag håller hus på badparken, vet inte om jag ska tycka om jobbet för att man har alltid något att göra typ, eller inte för att man är helt död innan dagen är slut? Men är ledig imorgon och på fredag så det är skönt! :) Visar upp det jag köpte i Stockholm senare någon gång. Nu ska jag skynda mig ner på dass innan det händer en olycka haha! Puss hej
 
Bild upp bland molnen
 

Rihanna - Diamons World Tour

Satt ihop några klipp från Rihanna konserten lite snabbt, kommer en till video för jag har några klipp på mammas telefon också. Sen dog båda våra mobiler så fick typ inga nya låtar på film. Hon var iallafall grymt snygg, dog typ när jag såg hon! Och man har ju hört att hon ska vara sådär live, men BAM! Så grymt mycket bättre än vad jag förväntat mig! Får gåshud såfort jag ser bilder och kollar på klippen, magiskt! ♥
 
 
 

Sämst uppdatering

Sämst uppdatering, jag vet. Men har haft sån stress i kroppen och ont i magen och allt har varit kaos bara. Inte mått bra med andra ord. Så därför la jag undan bloggen några dagar. Ska iallafall gå och duscha snart sen lägga mig och sova och kanske se nåt avsnitt av the OC. Har inget att skriva så uppdaterar mer imorgon! Puss & godnatt!
 
Gammal bild
 

Inspomotivation

Bilder från weheartit.
 

HOPE - Hold on pain ends.

Somnade jätte sent inatt så vaknade jätte sent också. Livet känns rätt meningslöst och tungt just nu så jag gör typingenting om dagarna. Länktar tills jag far till Stockholm så jag kan komma bort från allt, ha kul och få huvudet på andra tankar. Far till Elisabeth nu alldeles strax iallafall så jag får prata ut med henne om hela mitt liv typ nämen ja. Vi hörs nog imorgon om jag inte slänger in ett inlägg senare vilket jag inte tror att jag orkar. Ha en bra kväll, puss!
 
 

I en svartvit värld

 

Q/A - Ändra rösten i filmer

Hej! Det är några som har undrat hur jag gör så att rösten blev så som i videoinlägget jag ladda upp igår så tänkte svara på det! :) Först och främst så använder jag bara gamla movie maker haha, sen ändrar man bara på hastigheten. Jag valde 1,5x för få som jag hade. Tar man lägre blir rösten mörkare och långsammare. Bara att prova dig fram! Svårare än så är det inte. Hoppas det var till någon hjälp, Ha det bra! :)
 
 

När man har som tråkigast

...Blir det som roligast! Hahah fy vad jag dör till denna film jag satt ihop på jag och Elisabeth... Tillåtet att skratta åt hur vi är, hur vi ser ut och vad vi gör haha! ;)
   

Daily inspo

Bilder från weheartit
 

Sol och smoothie

Hej! Äntligen visar Sverige att det är sommar, första dagen med sol på flera dagar typ! :D Var hundvakt igår + sålde massa kläder igår och idag så har tjänat lite stålar som kommer sitta fint när vi drar till staden. Tog mig även tid att måla naglarna, ljusrosa och sommrigt så dom smälter nästan in i smoothie glaset haha.

Laugh till your stomach hurts

Några bilder sedan igår kväll på jag och Tilde. Gudarnas va ja tyck om hon! Kännt sedan länge tillbaka, bor brevid varandra, bott hos varandra, gjort allt och inget med varandra. Som en syster för mig♥
 

Monday

Tror jag ska satsa på keps ;)
 
Hejsan! Musiken spelas för fullt i mina öron och fick nyss världens tagg nu när mamma satt sig för att boka biljetterna till Stockholm som är om två veckor! Flyger dit (åker flyg för första gången i mitt liv! lol) med mamma istället för Elisabeth för hon jobbar och sånt så det gick inte men det blir nog kul ändå! :) 

Sexleksak

Hörde låten för ett tag sedan och tyckte den var as bra men nu känner jag verkligen att jag måste lägga upp den, så jävla grym!

Stad flicka

City girl
 Klicka på bilden för att se vart allt går att köpa.

2013-07-07

Sitter i sängen och gör typ ingenting, är helt död känns det som. En vecka med dålig sömn, de känns. Tilde sov här inatt så vi låg och kolla på film tills vi somnade. Ska ut och springa senare ikväll så det blir skönt. Satt och klippte ihop massa videos som jag och elisabeth har gjort när vi haft som tråkigast så håll ögonen öppna ifall det kommer upp här, haha! ;)
 

Hej du soliga lördag!

Tjabaaa! Haha nämen hej på er, kan börja med att säga att jag är hur trött som helst! Trots alla försök somnade jag inte förän 10-11 imorse. Sen vid klockan två kanske kom Maria och Naima hit så Naima sprang upp till mitt rum och de första hon sa var - Nämen micaela nu måste du kliva upp! Och jag svara bara att jag var trött och vill sova. Och hon fortsätter - Men morfar (alltså min pappa) sa faktiskt att du måste gå ner nu! Jag vänder mig om och försöker somna om, rätt var det är har hon gått och hämtat min gitarr och sitter på säng kanten coh spelar för fullt och ropar att jag ska klä på mig och kliva upp. Sen springer hon in i min garderob, rycker fram en BH, trosor, sockar, byxor coh en tröja. Sen går hon till min säng och kastar kläderna på mig och säger - Nu tar du och klär på dig och kommer ner! Jag kommer upp snart, och då ska du va klar!
 
Hahah gud vad jag dog, så söt små barn kan vara då dom ska spela vuxen. ;) Har iallafall inte gjort något sen dess, sitter och pratar med Elisabeth på skype nu, eller det ända som låter är musiken haha xD Ikväll ska jag börja städa ur garderoben sen ska jag somna tidigt!
 
 

Just nu

Ligger i sängen och ser massa avsnitt av the OC, kollar runt lite på datorn och bara tar det lugnt. Får se om jag far ut en sväng till Husbondliden senare men vet inte riktigt hur jag gör med det. Ska plocka ut allt jag har i min bliviande garderob och göra så det är helt tomt så ska vi fortsätta fixa där i helgen. Blir super!

Fredag

Upptateringen sugeeeer! Vilket beror på att jag inte har någon lust till att blogga när jag inte kan ta lika bra bilder nu när jag inte kan använda det nya objektivet men ja, what to do.. Less på vädret, regn och åter igen regn. Ge mig sol! Vill kunna va ute och sola och bada som man ska kunna under sommaren men vart är världen på väg? Bestämmt att jag ska nöta massa serier ikväll och mysa ner mig i sängen och bara stänga ute allt och bara må. Tror jag har börjat på minst 3 serier som jag inte sett klart, haha.
 
 

Döda staden

©Alla bilder är tagna av mig och får inte användas utan tillåtelse.

Måndag

Inte uppdaterat på hela helgen, vlket beror på att jag drog till storuman med Ebba och Ida i fredags och var där till Lördag. Gick på storumandagarna och fick träffa min älskade Amanda som jag inte träffat sen sportlovet. Köpte ett linne och det var det ända, kan visa det senare. Sparar pengar så jag kan shoppa loss i huvudstaden om två veckor!  Sen drar jobbet igång, tjäna lite stålar, känns bra de. ;) Sen ska vi skicka tillbaka mitt nya objektiv snart också, fan så pisst de känns att vara utan de flera veckor medans det är på lagning. Ska försöka uppdatera ändå även fast det inte är lika kul att läsa när det är sämre bilder.. Men ska gå enr och äta nu, ha en bra kväll!♥
 
 

RSS 2.0