Systers crib

Hej! Månad idag och jag har inte gjort något alls typ, kört bil är väl de jag gjort. Är grymt trött efter helgen men ska inte klaga för helgen var bäst, så himla skönt att få lite omväxling från att vara hemma och få vara själv ibland och ta allt ansvar och bo ensam då och då. Verkligen tacksam över att ha så snäll syster! Förra gången var typ två år sedan men då hade jag inte moppe och epa och då var det ju svårare att fara någonstans om jag ville det eller om jag behövde något men nu går det bara fint så fler gånger hoppas jag det blir. :)
 
Interndt här hemma är kaos och mitt i telefonen är typ slut och min skoldator har segat ihop helt så kommer nog inte ha så bra uppdatering förän början på juli eller när jag köper min Mac, snart är den dagen här! Längtar!
 
Bjuder på bilder från helgen och lite på hur det ser ut i hennes lägenhet bara för jag tycker det är så himla fint!
 
 Myskväll med fin

Hej! har inte bloggat på väldigt länge nu på grund av att jag inte orkat, haft tid eller inspiration men nu ska jag försöka ta tag i det under sommarlovet även fast man är ute rätt mycket då. Hur som helst så for en av mina systrar bort nu under mindsommar helgen och då var hon så snäll och lånade ut sin lägenhet till mig så igår var vi några här och hade det trevligt och tjockades oss med gott, samma gör jag och Moa ikväll. Vi började med att göra en pizza och satt oss på balkongen och åt och sedan ahr vi legat i soffan, myst, sett film och ätit cheesekake. Men nu ska vi fortsätta äta gott och se film så länge vi orkar. Hoppas alla hade en bra midsommar för det hade jag! Kram
 
Återförenade♥

1 Juni

Efter en helg av mesta dels regn så avslutades den med stålande sol hela dagen så har legat ute och solat en del och bara tagit det lugnt som resten av helgen. Tror det har varit min lugnaste helg på väldigt länge, har inte gjort någonting alls utan bara varit hemma och sett serier typ, behövdes faktiskt för nu hoppas jag att jag håller mig frisk hela sommaren! Ska försöka börja använda kameram igen för nu är jag less på att lägga upp mobil bilder. 
Funderar även på att göra om bloggen helt när vi gått på sommalov eller om jag får tid innan det, den känns verkligen hur tråkig som helst som den är nu, haha tungt liv. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Kram
 

Summer inspiration

Weheartit

RSS 2.0