Värt att tänka på

 
Insåg just att man ska vara välidgt tacksam och nöjd över det man har, att inte tänka så mycket på hur bra du tror att andra har det för att det ser ut som de. Videon säger så mycket även fast den är så kort. Värd att se och täka på.

Skoterkort, check!

Så jävla skönt de känns att ha kirrat skoterkortet också nu! Nästa blir bilkörkortet om två år. ;) Men nu slipper jag iallafall känna mig orolig för att bli tagen av polisen.
 
Ska sätta mig och kika på lite spanska plugg och sedan lite kläder. Beställde faktiskt hem en grej idag från mitt eget kort, trodde inte de gick med electron men de gjorde det så det är ju nice!
 
 

Finally friday

Har lunch rast nu och sitter i ett grupprum med linnea och linnea, pluggar på några so begrepp och lyssnar på en podcast. Slutar 15.30 typ så då ska jag hem, städa mitt rum sen ska jag nog ta det lungt och se let's dance och plugga lite till skoterkortet som jag ska skriva på måndag. Kanske hinner köre lite i vinter ändå för det har kommit typ hur mycket snö som helst bara sådär pang bom. Dock vill jag ha sommar nu!
 
Tjuvkik på jackan jag fick i födelsedags present. + En döskalle sjal jag fick hem i veckan.
 

16år

Hej! Hade en super bra födelsedag igår, jätte nöjd med presenterna men visar dom när jag fått alla. For iallafall ut på kvällen och var med emma, träffade lite folk, såg let's dace och pratade om allt möjligt. Kom hem vid halv ett och somnade direkt. Hade kalas idag för jag, Maria och Jenny, var mycket fika och härligt folk, kommer lite bilder sen!
 
 
Tog fram min camoflage jacka igår, lite kallt men de funkar! Nu får snön gärna försvinna helt för nu vill jag ha sommar!

Lyckorus

Idag klockan ett tog jag helg, känns himla skönt! Så då for jag in till stan och fixade lite saker och allt blev genast så mycket bättre! Fyller år i morgon och allt känns bara så bra, vet inte varför men blev taggad på livet, haha. Nationella börjar på måndag så det var jag väl inte jätte taggad på men det är bara att jobba sig igenom skiten och sedan är det nästan sommarlov, snön är ju borta helt snart! Helt sjukt!
 
Bästa citatet idag: "Att bråka med en kille i början av ett förhållande är som att bygga en lada av dåligt virke och sedan bo i den." - Linnea Gebart.
 
Följ på instagram! @micaelahedin

Prao

Har varit ganska off nu ett tag av olika anledningar och kommer nog fortsätta så ett tag men det är lugnare just nu iallafall. Har prao hela veckan så det är rätt skönt, slutar halv två varje dag. Har just skrivit klart en rapport om paron så ska bara skicka in den och sedan ska jag fortsätta med HK tentan. Puss
 

RSS 2.0