Shoppat ♥

Idag va jag och mamma på stan och shoppade lite, hon sökte nå skor som hon ska ha på min moster och morbrors bröllops fest som är på fredag :) Och jag köpte Ett linne, Tights och ett halsband. Vart riktigt nöjd med mitt köp ! :D


Jag ska försöka skärpa mig med uppdateringen men jag tro (Nästan 100%) att det blir mycke bättre uppdatering till hösten :)

Blixtar och dunder, ger magiska under.

Förra veckan så regna de ganska se mycke och de även blixtra och åska (Inte bra väder de!!) Och just nu så öser det ner hemma hos mig iaf :( Men får hoppas att det blir bättre väder i veckan... Vill bada o sola !!

 
Lyssna på första meningen i låten... ;D Hehe

Och med detta inlägg säger jag... Godnatt alla bloggläsare!

70%

Igår var jag på stan och fyndade lite saker på Åhléns! På vissa smycken vare 70% rabatt på så jag köpte ett halsband, ett par örhängen och en ring.....
 
89:- 27:-

59:- 18:-

69:- Fast den var inte på rea.

Tannbäckslägret

Jag kom på att jag sa ju bara att jag skulle bort i förra veckan men då vare ju Tannbäckslägret som jag skulle på och sen i helgen vare ju Storumandagarna. :) Men i alla fall så på Tannbäckslägret så hamnade jag i världens bästa rum... Jag och Linnea Hamnade i samma rum :D Fett kul asså! Blev bara lite kaos, haha♥ Sen träffa ja ju en massa nya kompisar där också även fast jag kände ganska många, Men det finns liksom inte så mycke mer att säga utan att jag hade grymt roligt! :D Sen om jag kommer på nått som jag vill berätta så gör jag väll de ;)

RSS 2.0