Bloppis

Har gjort en bloppis blogg nu! Dock syns inte alla plagg på första sidan så man måste kolla i kategorierna. Klicka HÄR för att komma dit!
 
Annars då? Ska jag gå ner och fika nu sen lägga mig i sängen och läsa spanska tills jag somnar! Taggar inte prov på torsdag! Godnatt.

Var det bara en dröm

GMX har gjort det igen! Har ni hört hans nya låt? Måste säga att jag älskar alla hans låtar och musik videos. Blir glad och får en speciell känsla i kroppen av hans låtar. Så bra! =D
 

25 mars

 
Var somsagt på konfa läger i helgen och har åkt snowbord både lördag och söndag så har lagomt ont i kroppen nu. Kom hem igår runt halv fem sen gjorde jag typ ingenting resten av kvällen. Imorse då jag vaknade trodde jag att det var lördag haha fan, skulle sitta perfekt med de nu men får påsklov på torsdag eftersom vi är ledig på fredag så det är skönt!
 
Måndag avklarad och hade utvecklingssamtal ikväll och det gick väl bra, kändes som det iallafall! Ska fota lite kläder nu till en grej som ni får veta sen, haha inget speciellt. ;)
 

You are my happy

Kom hem runt halv nio ikväll, och sen dess har jag bara försökt få tillbaka värmen i kroppen. Ska ta fram kläder inför imorgon och packa ihop det sista jag ska ha med mig till Örträsk. Känner verkligen ingen tagg på fara men måste. Som tur är det inte länge alls kvar tils konfan är över! Jippi! 
 
Haha kolla vad jag hitta! Hej gluggen!

Dagens

Tröja - Ginatricot // Bälte - Grinatricot // Byxa - Dr.Denim // Armband - Glitter // + Halsring - Ginatricot

Torsdag

Blir ett snabbt inlägg dethär, ska springa ner och äta nu sen far jag och kollar på isshowen. Sen när jag kommer hem ska jag packa inför konfa lägret som är i helgen. Ha en bra torsdag kväll alla! :) Puss

Only miss the sun when it starts to snow

Bjuder på lite bilder från i somras. Saknar.. Vill ha sommar nu, mår så bra då!
 
Kvällen har varit lugn, inte gjort ett skit. Men sitter och pratar med Elisabeth på skype nu men ska gå ner och fika snart och krypa isäng så jag orkar med morgon dagen. Men det posetiva är att vi har gjort om schemat så vi börjar klockan 9 som vi alltid gör på tisdagar men vi slutar 14.20 istället för 15.30! Gode skönt kan jag säga! 

Today's

Tröja - Födelsedags present // Leggings - Ginatricot // Ringar - Födelsedags present

2013-03-18

Måndag idag vilket innebär ny dag, ny vecka, nya möjligheter. Men iallafall så har dagen rullat på ganska bra. Var inget speciellt, vi gjorde typ ingenting på lektionerna så det var ganska skönt. Kvällen blir nog lugn om jag inte helt plötsligt får för mig att hitta på något. Men ska gå ner och äta pannkaka nu, känner att det platsar fin fint i min mage just nu! 
 

Mina presenter

Ny skoterhjälm // kort + pengar // saltvatten spray // lite smink // två ringar // urbanears // nya snowboard skor // och en tröja.
 
Kan börja med att säga att jag är nöjd över presenterna och känner mig som en tjockis nu efter allt gofika jag tryckt i mig dom senaste dagarna, haha. ;) 

Surfplatta

Pappa kom hem med två surfplattor idag så skriver från den nu, hihi värt att testa;) ligger i sängen nu och bara tar det lugnt, kvällen va bra fast de känns som att jag håller på tappa rösten... Ska sova snart tror jag så jag orkar med lite firande imorgon, så puss och godnatt!♡




Friday

Kommer inte uppdatera bra nu på några dagar. Har blivit sjuk och mår verkligen inte bra.. Men trotsar de och far på ishallen ikväll och ser när Selma spelar. Sen ska jag bara hem och sova, vilket jag ska göra nu också så jag orkar fara. Ha en bra fredag kväll! Puss♥
 
Saknar min mandi så mycket♥ (ignorera mig, trött och ofixad)

14e mars

Sett ut såhär idag↑. Dagen har varit bra från början till slut. Var med i synas på blogg.se idag mellan 09:00-10:00 så fick lite nya läsare, söta ni! Visar presenterna på lördag för jag orkar inte visa nu och har inte tid imorgon. Ska sova så fort jag skrivit klart och kommer somna med ett leende på läpparna. Har så fina människor runt mig just nu.♥ Godnatt!

Femton bast!

Blev 15 år idag! Hälften till 30, haha usch! Vakande iallafall av att mamma och pappa kom in och sjöng för mig, hihi. Fick lite presenter och tårta på sängen. - Mys! Sen firar vi mig mer på lördag med släckt och sådär. Blir super! 
 
Följ mig på instagram @micaaelas

Skalet

Ni kommer väl ihåg att jag vann ett egendesignat skal till mobilen hos Madeleine  från everstuff (råkade dock skriva fel på min insta, hehe). Idag låg det i min brevlåda! Hade ingen bra bild och första tanken var "jag kommer aldrig använda dedär" för det kommer inte bli bra med bilden. Men det blev mycket bättre än förväntat så jag är sjukt nöjd!
 

Hahaha jag dog!

 

Wednesday

Godmorgon! For till lassarettet klockan åtta imorse och rönkade mina handleder för jag har ont och det knakar så fort jag vrider dom så hoppas det blir åtgärdat. Sitter iallafall i studiegården nu och har rast. Ska ha ett so prov efter den och jag är ganska säker på att det kommer gå bra för jag kan i stortsätt allt! :D Slutar klockan två idag så då far jag och kollar synen till am kortet sen hem och bara ta det lugnt tror jag.

Tisadag kväll

Alldeles nytagen bild, heja mig! Haha, sitter och lyssnar på musik och tar mig tid och lär mig mer om mitt photshop som jag haft jätte länge och jag kan ingenting så tyckte det var på tiden. Går framåt! Hade tänkt fara ut och gå en sväng ikväll bara för att komma ut en stund så ska göra lite senare. Sen ska jag läsa igenom till provet jag ska göra imorgon några extra gånger. Så ser mina planer för kvällen ut. PUSS

Let it be


2013-03-12

Godmorgon! Egentligen har 8:orna prao i veckan men eftersom jag missat så mycket sen pappa blev sjuk så sitter jag i studiegården hela veckan och tar igen massa med några andra. Drygt och jobbigt men värt.
 
Har iallafall rast nu så tänkte passa på att slänga iväg ett inlägg. När jag kommer hem så ska jag försöka plugga och hoppas på att det går bättre än igår då jag somna och var allmänt seg. Men det är inte så svårt så det kommer nog gå bra ändå.
Har inga nya bilder just nu.

Monday

Sitter i sängen nu och har ganska nyss sett klart ett avsnitt av twd och har hunnit hjälpa Amanda att byta header så klicka här för att ta en titt! Ska plugga lite ikväll och bara ta det lugnt. Mer planer för kvällen har jag inte, ska bara ta det lugnt och somna tidigt.

Don't overthink, just let it go


Min finaste


Happy

Hann inte skriva mer igår. Har i alla fall rast nu så tänkte passa på att skriva lite. Direkt jag hade fikat så gjorde jag mig iordning för att krypa till sängs, smörjde in mig med body lotion och la mig sedan och såg The walking dead med Oskar. 
 
Hela gårdagen bestod att att städa rummet och bära ut onödiga saker till garaget så nu i veckan hoppas jag på att pappa orkar börja sätta upp väggarna som ska upp. Sen fyller jag år på torsdag! Känner mig som ett litet barn haha, lääängtar!

new

Har inte hunnit visa det jag fick med mig hem från umeå förra helgen så tänkte göra det nu. Berättar om dagen och så sen innan jag går och lägger mig. Ska springa ner och fika lite så fort jag lagt in dom nya prylarna.
 
Body butter/lotion - The body shop // Armband - Glitter // Värmeskydd & Torr shampoo - H&M // Tröja med nitar - Köpt av Amanda // Vit tröja - Fick den av hon.♥

isbiten här

Ligger i sängen och fryser, kom hem runt fem eller sex och har legat här sen dess och bara försökt få värme i kroppen igen. Pratat med världens underbaraste Linnea också. Älskar dig hjärtat mitt.❤

Några bilder från dom två senaste dagarna.


Hemma från Umeå

Nu är jag hemma igen! Eller kom hem runt halv ett. Och först av allt måste jag säga att efter vi hade lagt upp videoinlägget och kollat på det så dog vi av skratt, hahah gud.. Vi bjuder på den! ;) Har i alla fall haft en underbar helg (+ måndag och idag då) hos Amanda. Orkar inte berätta allt vi gjorde och vi tog inte mycket bilder heller men det har varit sjukt kul! Har allvarligt inte skrattat så mycket som jag gjorde på länge, min finaste♥ Fick med mig lite grejer hem sen vi gick på stan i söndags och så inget speciellt, men kan visa sen om ni vill? 
 
Ska kanske fara och kolla synen senare till am-kortet. Resten av kvällen har jag ingenaning om vad jag ska göra, kanske bara stannar hemma och tar det lugnt. Far kanske med några från konfan till Övik imorgon och badar. Blir nog kul. Ska hoppa in i duschen snart, eller så fort jag orkar slita mig upp från sängen haha.
 
Två bilder från bussen imorse på väg hem.

Videoblogg med Mandis


Godmorgon!

Godmorgon! Sitter och fikar nu och väntar på att klockan ska bli kvart i tio för då far jag till busstation och vidare till amanda. Tar med kameran så kanske lägger upp lite bilder när jag kommer hem. Vet inte när jag far hem så kan inte svara på hur länge bloggen kommer ligga nere. Kanske slänger in ett inlägg eller två via mobilen. Men ni får ha det så bra så länge så hörs vi sen! PUSS
 

RSS 2.0