Snabbis

Ska äta nu sen drar jag till hedlunda och är med Elisabeth så det blir bra! Uppdaterar mer när jag kommer hem om jag hinner.
Jag nu

14 år!

Hej! Rubriken säger allt! 14e Mars idag och min födelsedag! Dagen/kvällen har varit super till skillnad från morgonen, när jag vaknade hade jag grymt ont i magen och huvet osv men det blev mycket bättre under dagen! Slutade 13.50 sen va jag kvar på skolan med Amelia, Wilma J, Wilma F och Emma B till klockan 4. Asså jag kan lova att det va inte lite skratt som kom ut ur våra munnar! Haha skrattar bara jag tänker på allt vi skrattade åt! Tur man ha kompisar med bra humor!;) Haha ne, nu ska jag försöka dra mig mot sängen så jag orkar med morgon dagen.

Bjuder på tre bilder på de jag fick av Maria och Cecilia, hade brottom när jag tog dom så dom vart sämst! Men kn medela att det ser mycket bättre ut i värkligheten, iaf ringen och örhängena. För dom är helt silver!
Uggle ring!
 
Smyckes träd!
 
Örhängen!

Sen fick jag pengar till en iPhone av mamma och pappa sen ett kort + pengar av farmor och farfar.
Kommer bilder från morgonen och kvällen någon annan dag!

12e mars 2012

Kvällen har spenderats hemma med plugg i massor så ha inte hunnit sitta vid datorn någonting. Sen ha jag hunnit se klart 8e säsongen av one tree hill så nu börjar jag om från början bara för att jag inte har något liv. Annars får jag lov att se 9e säsongen på engelska och de känndes ba jobbigt!;p Men men.. Nu blir det i alla fall att krypa till sängs så hörs vi imorgon. :) ..Då är det bara 1 dag kvar!:D
Repris

Hemma nu!

Hello!♥ Kom hem för cirkus två timmar sedan. Helgen har spenderats i storuman/stensele hos mormor och morfar m.fl. Så det har varit skönt, förutom att det vart lite tjorvigt när vi skulle fixa med internet till min dator så fick ta morfars i stället fast det gick ganska bra de. Sen nu ikväll så blir det att dusacha, fixa inför morgondagen då skolan börja ingen.. Känner ingen tagg på den! Skulle gärna ha lov en vecka till i alla fall. Men men, kan inte göra så mycket åt saken. Men så det kommer förmodligen inte bli den bästa uppdateringen ikväll eftersom jag har en del att göra. Puss!


Bild brist!


Loreen - Euphoria


Grymt värdig vinnare i melodifestivalen!
Fanns även många andra som var grymt bra men hon va helt klart värd vinsten!

9e Mars 2012

Hej! Vaknade runt klockan 13 idag också, så har just ätit lite och nu sitter jag här och bara lyssnar på musik. Idag bär det av till storuman så det blir nog inte så bra uppdatering om jag inte lyckas få tid till att blogga lite med mobilen och imorgon lika så. Sen angående videobloggen jag la upp igår, sämst! Asså kan ju ba börja med att medela att första gången jag filma så prata jag typ skita snabbt så man hann inte ens höra vad jag sa;p haha. Så fick ta om det och prata saktare och då vart de helt cp. Men aja. Hoppas ni får en bra dag så ska jag också försöka ha de.
 

Saknar sommaren!

Walk in closet

Ha bestämmt att när jag flytta hemifrån ska jag ha en walk in closet full med kräder. 
Som ska se ut på ett ungefär som dom här nedanför! Hoppas att drömmen blir sann!
 
 
 
 
 
 
 
We♥it

Grattis Maria!♥

Idag fyller min kära syster Maria 27 år! 
Grattis på födelsedagen och hoppas du haft en underbar dag och får en lika bra fortsätting!


Nails
we♥it

Bilder från helgen

Va ju med wilma i helgen (fredag och lördag) så här kommer några oseriösa bilder som vi tog innan vi for ut.


Hann även ta en bild med dessa skönheter ute på dansgolvet! (mobilkvalla) ↑


För att komma till wilmas blogg klicka HÄR!

Äntligen klar!

Nu äntligen är jag klar med de mesta som skulle göras under dagen så nu sätter jag igång ett avsnitt av one tree hill. 

-Lev dagen som om den vore den sista-

5e Mars 2012

Hello! Idag blir det nog inte så bra uppdatering under dagen. Håller på städa mitt rum och fixa en hel del, sen ska jag gå ut och fota lite i de fina vädret. Så det blir helt enkelt inte så mycke uppdatering men hoppas ni klarar er ändå ;) Puss!


Old♥


New in


Pilotglasögon Lindex / 59:-

Ring Åhléns / 79:-

Ring Åhléns / 69:-

Detta fick jag med mig hem igår + lite varma chips och brända mandlar.

The daggers are drawn


lookbook.nu

Marknad

Kvällen igår va grym, wilma sovde hos mig och vi for som sagt på mega disco vid 20.30 och va där till ungeför 00.50. Men nu drar vi snart ut på stan och går omkring på marknaden och där ska vi gå med Amanda också så det blir bra.
Bild sen igår

Nytt

Detta följde med mig hem efter skolan.

En ny ögonfrans böjare 49:- /Lindex

Blus 249:- /Sture 34

+ lite till.

På stan

Hej! Är på stan just nu och kollar omkring lite, imorgon följer Wilma mig hem sen far vi pa mega disco. Sen sover hon även hos mig tills på lördag, så de bli grymt! Men ni får ha en fortsatt bra dag och glöm inte att anmäla er till 100e bloggen!

RSS 2.0