Tillbaka

Har inte bloggat på några dagar nu vilket beror på att jag inte haft tid. Men nu har vi äntligen lov så nu slipper jag allt skit i en vecka, så skönt! Var med Moa igår och vi gjorde inte så mycket, kollade på vines och dog av skratt (höjden av ensamhet) och for ut och körde epa och dog ännu mer haha. Ska till hon ikväll och baka kladdkaka och prata om livet, kommer blir mysigt det! Ska se ett avsnitt av TWD nu. Puss
 

22 Oktober

Slutade två idag som alla andra tisdagar haha. När jag kom hem ställde jag mig på löpbandet och höll igång tills jag hade sprungit 5km, vilket jag klarade trots mitt knä så jag är nöjd! Dock skulle jag ha vilat idag för nu går jag med bandage, inte smart gjort av mig men.. Har nyss fått i mig lite mat och sitter och ska fixa mina naglar nu sedan vet jag inte om Daniel kommer hit så det återstår väl att se. Hoppas ni får en bra tisdag kväll! Puss
 

Träna

Hej på er! Gårdagen var fullspäckad, vi hade kalas för Marucs på dagen och sedan satt pappa upp lite grejer i mitt rum så snart är det klart så ni får se men det är nog ändå någon vecka bort. Hade styrka på idrotten sista timmen och jag är nöjd med det jag presterade. Efter skolan for jag hem duschade av kroppen så jag fick värme i mig igen också sedan kom Mimmi och Moa hit så vi gick ut i garaget och körde ett hårt konditions pass! Föutom på slutet då vi var hur trötta som helst och var hög på livet haha ;) Slutar två imorgon, då far jag hem och springer på löpbandet som pappa köpte för några dagar sedan.
 
 

Löv

 
Hittade så sjukt många fina löv när jag var i Sundsvall så var tvungen att lägga upp några bilder på dom!

NY City

Bilder från weheartit.
 

Tomorrowland, ses 2016!

 
Blir tårögd när jag ser det här.. Gud vad jag vill dit! 2016 är jag 18år så då smäller det!

Lördag

Lillebror fyllde år igår så grattade han lite på morgonen sen på kvällen for jag på ishallen med lite folk och träffade lite mer folk där. Träffade Amanda en stund senare och avslutade sist kvällen hos Daniel. Idag har jag inte gjort någonting sedan jag kom hem. Ska ta och städa ihop i mitt rum och fixa så papap kan sätta upp lite hyllor så det blir ett steg närmare klart! :)
 

micaelahedin.se

Halloj! Tänkte nu medela att alla ska gå in på micaelahedin.se i fortsättningen!

Nytt från Sundsvall del 1

Fitme puder /  Fondation borste / Puder borste / Spray cleaner for make-up brushes
Allt kommer från Kicks.
 

Frost

 

17 Oktober

Slutade klockan två idag så for hem direkt. Passade på att fota lite bilder på växter som hade frost på sig innan jag gick in, så himla fint! Har hunnit sova en stund ikväll vilket jag behövde. Tror jag ska sätta mig och redigera massa bilder och sedan lägga mig och se någon serie.♥
 
Två bilder från idag.

Stenmur

 
Canon EOS 1000D + Canon EF 50/1,4 USM 
50mm / Iso: 100 / F1,4 /  Slutartid: 1/1000
Foto, redigering: Jag.
 
Här är tre bilder som jag tog igår på en stenmur på gammplatsen. Blev faktiskt rätt så nöjd med dom, älskar hur ljuset faller! 

Ny design

Hej! Onsdag idag och dagen har varit chill. Sista timmen for jag och Matilda till gammplatsen och fotade och filmade. Lägger upp lite bilder ikväll och imorgon eller någon dag framöver kommer en snabb liten film haha ;) Men till något helt annat så har jag nu ändrat min design men om ni inte ser den nya tyck f5 eller uppdatera webbläsaren. Blev rätt nöjd, enkel och stilren.
 
- Bild från igår.
 

Monday again

Hej! Har inte bloggat på hela helgen vilket beror på att jag varit i Sundsvall. Visar bilder på det jag fick med mig hem imorgon. Nu ska jag sova för jag är sjukt trött. Har en chill vecka framför mig, ska bara fota och dokumentera till musikalen. Fick även Photoshop Cs6 på datorn idag så det är najs! Godnatt

Följ mig på instagram @micaelahedin

Matcha snyggt!

 
Jackan / Toppen (Liknande) / Jeansen / Klockan / Skorna

Asics

Äntligen säger jag bara! Efter skolan for jag och mamma och köpte ett par nya tränings skor till mig för nu var det på tiden (skulle gjort för länge sedan) för nu har jag haft samma skit skor i 6 år ungefär, fan sjukt. Så nu känns det som att jag svävar på måln när jag går. ;) Så imorgon far jag troligtvis och gymmar med slalomen så det blir super för nu ska jag ta "tjuren vid hornen" och börja om igen!
 
 

Så snyggt!

Linnet / Jackan / Jeansen / Väskan / Skorna

Kamera fråga

 
Svar: Jag tycker att en sån som jag har nu är en perfekt nybörjar kamera. Den kostade runt 4 500kr ny och det är inte så dyrt för en så pass bra kamera ändå. Men det finns billigare såklart! Men mitt tips är att köp inte så mycket dyrare än så till att börja med ifall du skulle tappa intresset för foto. Sedan vilken kamera modell som passa just dig vet jag inte, så mitt tips är att du googlar runt lite på olika kameror i prisklass där billigaste börjar och sedan blir det dyrare och dyrare :)

Bra måndag

Var nog bästa måndagen idag. Vaknade upp brevid min finaste pojkvän vilket gjorde dagen. Var hur trött som helst så trodde jag skulle avlida men det gick som tur över. Har tänt ett ljus (har börjat tända massa ljus nu på senaste tiden har jag märkt?!) och ska snart sätta mig med lite plugg.
 
 

Q/A

 
Fick dessa frågor nyss så tänkte svara på dom.
 
1. Nej man kan tyvärr inte filma med min kamera, önskar att man kunde det. Ni hittar all info om den kameran jag har HÄR.
 
2. Ja, jag ska köpa en ny så fort jag har tillräckligt med pengar för det jag vill ha kostar en hel del så det är ett tag kvar. Men tycker att det känns värdare att köpa ett riktigt bra än att köpa ett halv bra som jag skulle kunna klara mig med men sedan köpa ett nytt igen ganska snabbt. Nej, det känns inte så värt. Men den som väntar på något bra väntar aldrig för länge. :)

#Sunday

Kom hem från Daniel för en drygt en timma sedan. Ska måla om naglarna nu och invänta mamma som varit på hundutställning i Stockholm i helgen. Sedan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Börja knåpa på en ny design kanske? Så sjukt less på den jag har nu, har dessutom haft den sedan innan sommarn så det är ganska bra gjort av mig som lyckats hålla mig ifrån att ändra den, haha. ;)
 
 
 

Cosy

Var tvungen att höja motivationen till att plugga så tände ett ljus, värmde en bulle och fixade mig en kopp varm choklad. Mys! ♥ Nu ska jag återgå till pluggandet.

Autumn

Bilder från weheartit.

Fredags mys

Hej fina ni! Efter skolan igår for jag hem, duschade och bytte om. For sedan ut och åt med Daniel och pratade om allt möjligt. Sedan for vi hem till han och var social med hans gull mamma i typ två timmar haha. ;) Gick sedan och la oss och såg film och tryckte i oss godis tills vi somnade. Himla bra fredag med andra ord! Nu ska jag plugga sedan far jag tillbaka till han efter jag ätit. Hoppas ni får en bra lördag kväll! :) Puss 
 

The perfect outfit

Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån.

2013-10-03

 
Hej! Hoppas eran dag har varit bra för det har iallafall min. Förkylningen går åt rätt håll så det känns super skönt! Ska städa rummet nu och sedan renbädda sängen och hoppa in i duschen, så skönt att krypa ner en nyduschad i en nybäddad säng, love it! Tror Danne kommer hit om en stund ikväll också, 2 månader med han idag och han är bäst.♥ Pussar

Akustiken

Har börjat lyssna sönder en massa låtar från Akustiken av Ken Ring. Helt sjukt vad bra dom är! Just nu spelas "Instängd" tusen gånger om! Ni hittar albumet här!
 
 
 

Onsdag

Hej! Sitter på skolan nu och har biologi snart. Slutar klockan två idag också och då far jag hem och tar det lugnt, vet typ inte om vi har någon läxa i veckan så får kolla upp de så ska göra bort de då i så fall. Men nu har jag en fråga till er, vad vill ni se mer av i bloggen? Släng in en kommentar så ska jag försöka fixa det för nu har jag typ ingen inspiration alls. Hoppas ni får en bra dag. Puss

 

Instagram @micaelahedin

Min kärlek, mitt hjärta, mitt allt.

Hej på er! Kvällen har varit lugn, Daneil kom som sagt hit och vi har bara tagit det lugnt framför en film och sedan läst lite no. Älskar dig mer än vad ord kan beskriva.♥ Men nu ska jag gå ner och fika sedan lägga mig i sängen och kanske se en film om jag orkar annars ska jag sova med en gång! Godnatt.
 
 

1a Oktober

For och kollade på Dannes träning en stund igår med Mimmi och Filip som jag var med innan och körde lite epa. Aldrig skrattat så mycket tror jag, haha min röst dog helt seriöst! Speciellt när jag skulle köra filips epa och sladda med den, shit.. De va kaos.. Och när jag sladda med min egen, hahaha gud ändå..
 
Slutade två men ska köra in till skolan snart för att hämta mimmi så far vi och försöker fixa oss en prao plats igen och sedan hem igen och läsa igenom biologin innan Daniel kommer hit. Pussar
 
 

RSS 2.0