Nu är det inte länge kvar!

Nästa tisdag har vi våran avslutningsmiddag för 9:orna och sen får vi sommarlov den 12e! Längtar så mycket! Denna sommar ska fan bli bra och hoppas verkligen att vädret blir bättre än förra årets.
 
Spenderade helgen med Emelie, vi for ut och bara mådde i fredags, satt oss på korpberget och åt choklad, jordgubbar och marshmallows. I lördags for vi ut och ragga ford med Jonsson och igår for vi och kika på Betseles match. Gjorde mitt livs största misstag att cykla in till stan, trodde min kropp skulle klara av det men blev sjukare. Var hemma idag men hoppas jag kan fara imorgon. Ska i alla fall skriva klart en bokresension nu sedan ska jag duscha och prova mina klänningar så jag fortfarande kan ha dom. lol. Puss
 
 

Chilla lide

Hej på er! Tog visst helg idag. Har studie dagar både torsdag och fredag, så skönt! I veckan har jag lagt upp ett nytt tränings schema så har tränat varje dag nu efter skolan och ska köra imorgon med sedan tar jag 3 dagars vila.
Ska skriva två bokresensioner nu sedan får jag se vad jag gör, om jag far till stan eller bara ligger hemma och tar det lugnt. Hoppas ni får en bra onsdag, puss!
 

Måndag igen

Hallååå, sitter och lyssnar på musik och ska snart äta. Hade klädsim på skolan idag så är skit trött men ska ta tag i lite plugg om en stund sedan drar jag nog till martina en stund. Sov hos henne igår kväll också efter jag kommit hem, som jag saknat henne! Vi körde iallafall hennes pärla till epa ett tag sedan for vi hem och myste ner oss i hennes säng och låg och pratade tills vi somnade.♥  Ni få ha en bra kväll. Kram
 
 

RSS 2.0