Långhelg

Hej, Idag tog jag helg! Igår var vi på skulpturparken i Umeå med klassen och idag har vi varit i Sävar och sett deras tolkning av Stor-Nila musikalen. Efter det for jag direkt in till Umeå till Amanda och ska sova här inatt och bara chilla medans hon går skola imorgon sen drar vi till Piteå och firar Valborg och hela köret där. Saknar grabbarna där så mycket! 

Bjuder på två bilder från igår på skulpturparken.

Toppen väder

Hej, snackar på Skype med några fina nu. Ligger och skriver en bokrecension också. Vädret var på topp hela dagen så hoppas det håller i sig länge nu! Hade sista NO nationella idag också så känns skönt att det bara är två ämnen kvar. Ska fortsätta så jag blir klar och sedan sova. Godnatt!


Påsken 2014

Kom hem från fjällen igår vid middags tid. Har varit i Hemavan/Tärnaby med Martina och hennes familj och Grannäs i mormor och morfars stuga med min familj och släkt. Kul har det då varit, blev trots allt en lyckad påsk! Drog ut och grillade igår kväll med Helena, Martina och Julia och hade det allmänt mys. For sedan och träffade Isak, Samuel och massa andra grabbar. Lyckad kväll helt enkelt! 
 

Piteå

Hej! Sitter i bussen påväg till Piteå där jag ska vara med Amanda och Jesper, kommer nog bli en bra helg! Gårkvällen var bra, dock lite kaos. Var med folk, körde till umg med fullproppad epa, Jonsson haffade en stereo så nu har jag äntligen ljud i den igen, yey! 

Har inte så mycket mer att komma med, klev upp innan sex imorse för jobb så är något trött men har inte kunnat sova på bussen heller för dom kör som galningar och blir illamående. Aja, hoppas ni får en bra kväll för de kommer min bli känner jag på mig! Puss

Bild från igår. 

2014-04-09

Hej, ligger i soffan i tv rummet och har nyss snackat lite med Filippa, lyssnar på musik och kollar efter utomlands resor. Ska ta tag i lite plugg snart och sedan planera helgen lite, den kan bli bra om saker går som tänkt. Kram
 

Nationella x3

Hejsan hoppsan! Nämen hej, har snackat skype hela kvällen och gör det än. Hade tre stycken nationella prov idag i kemi och stannade därefter kvar på skolan och fick hjälp med en uppgift jag inte gjort, haft ont i huvet större delen av kvällen så skippade pluggandet med tanke på denna dryga dag. Tar tag i resten imorgon. Ska fortsätta vara social med folket nu, sedan fika och lägga mig och se top model.


Lång morgon

Godmorgon! Eller ja, har varit vaken sedan fem imorse eftersom jag delade ut bröd. Jaja, suger verkligen på att skriva här känner jag, har ingen ork, inspiration, tid, eller något men hoppas det ändras för statestiken har sjukigt enormt haha. Har sett Let's Dance nu på morgonen sedan jag kom hem eftersom jag missade det igår då jag for ut och köra epa med Wilma och snackade om livet och träffade lite folk, har även hunnit prata med Moa i telefon flera gånger. Idag ska jag försöka plugga, träna och sen får jag se, kanske far ut en stund ikväll.
 
 

RSS 2.0