Sveriges bästa äldreboende

Hej! Sitter och ser "Sveriges bästa äldreboende" där min syster är med. Små coolt ändå hehe ;) Ska göra bort matte läxan och sedan gå och duscha och packa ihop lite saker till imorgon för då åker jag som sagt till Umeå direkt efter skolan för att vara med min Amanda, som jag saknar henne.♥ Ha en bra kväll! PUSS
 
 

New in

Värmeskydd till håret - Åhléns // Handkräm, Ansiktsmask, Hårspännen, Skrubbhandskar - Dollar$tore // Converse - Skostället
// Armband - Fått av min finaste pojke♥
 

Gårdagens

Skjorta - H&M // Bälte - Ginatricot // Jeans - Dr.denim // Armband - Fått av daniel

Tävlar!

Hej! Är med och tävlar hos http://lizass.myshowroom.se/ om två VS body mist's, i doften Love spell och Strawberry and champagne. Är verkligen i behov av en ny parfym/body mist så skulle verkligen bli super glad om det gick vägen! Vill du också vara med och tävla? Klicka HÄR!

Söndag

Hej på er! Gårkvällen var bra, for ut med Daniel, träffa Adam å några, åt pizza, ragga runt med Patrik och for sedan hem till han och såg film. Slutade med att han låg och pratade med sig själv för jag somnade ifrån allt haha. Idag har vi inte gjort så mycket, tog det lugnt tills jag skulle fara och ikväll har jag hjälpt mamma att städa i förådet. Har även bestämmt att jag åker till Umeå nästa helg för att vara med Amanda, blir super!
 
 

Igår var bra

Gårdagen var den bästa på länge! Började med att jag for hem efter skolan och gjorde mig iordning inför kvällen och packade med det som jag skulle ha med mig. Och när jag var klar så plockade Elisabeth upp mig på vägen och sedan körde vi till Linnea och plockade upp henne och sedan hem till Adam där han, Daniel och Erik redan var. Vi grillade, skrattade som alrdig förr, åkte epa med folk och sådär. Kvällen måste göras om iallafall! Älskar hela högen, så underbara allihop!
 
1. En random egobild // 2. Jag och älskling. // 3. Mästerkocken Adam!

Bästavän

Var som sagt med Elisabeth igår och vi gjorde absolut ingenting så vi gick ut och tog massa random bilder haha så bjuder på dom bara för jag inte har någor att skriva om.
 
 

Färglöst


Torsdag

Nytagen bild.
 
Hej! Dagen har varit rätt så bra faktiskt. For på stan en snabbis efter skolan och fixade lite grejer till helgen och blev kär i en väska som jag måste köpa någon dag! Och ikväll kommer Elisabeth hit, vilket blir super! Pussaar
 

Daily inspo

Bilder från weheartit.
 

Denim vest

Black shirt from Åhléns // Denim vest from Bikbok // Jeans from Dr.denim.
 

Blandade känslor

Dagen har varit både bra och dålig. Blev av med min Västerbottens ring igår som jag fick av mormor och morfar i konfirmations present, så har letat jätte mycket men hittar den inte.. Så om någon hittar en sån så får dom gärna höra av sig till mig! :) Sen jag kom hem berättade mamma att jag fått hem mitt objektiv igen som var på lagning<3333 Vilket räddade dagen.
 
 

Dagens

Peplum top from Salt // Necklace & bracelet from Bikbok // Jeans from Dr.denim
 
Första skoldagen idag och den gick bra. Känns konstigt att börja 9an och vara älst på skolan för det känns som att man nyss började 7an och var minst. Tiden bara rusar iväg! Far ut och kör lite moppe med Elisabeth nu, puss!
 

Stay in this moment

Uppdateringen suger fortfarande men kan berätta lite snabbt om vad jag har gjort i helgen. Igår var jag ute och körde epa med Linnea och Ludwig, blev hungrig som ett as vid typ klockan tolv så vi for och köpte en pizza (haha feta..) och i samma stund kom Daniel och Adam och va me oss och gjorde nästan så vattnet gick på endel hahaha!
Och idag har jag varit med älskling hela dagen och där i mellan hunnit gymma med Linnea. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, tagga skolan wioho! lol nej godnatt.
 
Instagram @micaelahedin
 
 

Fredag

Sista jobbdagen gjord och jag är nöjd över det jag gjort under tre veckors tid, tiden har gått hur snabbt som helst! Dock var det mycket tråkigare på badparken än på badhuset men tur personalen är rolig iallafall haha. ;) Hörde att dom ville ha mig där nästa sommar också så vi får se hur jag gör om jag söker dit då också eller hur jag gör men det är ju ett tag kvar.
 
Känns bra att jag vänt på dygnet nu sedan jag började jobba så behöver jag inte brottas med det som vissa andra. Skolan börjar på måndag, känns väl lite både och, allt plugg och alla prov vill jag bara skita i men det här året ska jag ge 100%, lägga energin på sånt som är viktigt och sådär för nu ska jag fan höja betygen en gång för alla för det är nu det gäller!
 
 
 

Hos min babe

Tjaabaa! Är hos Daniel och försöker få han å blir frisk men det verkar då inte bli bättre av att kittlas.. hehe:p Blivit nerkastad från sängen också, landa mjukt gjorde jag också. NOT, hårdaste golvet jag varit med om haha! Mycket intressant information ni fick nu.lol. Nej men skriver något lite mer intressant sen när jag kommer hem. Puss

Tisdag

Hej! Har bara 3 jobbdagar kvar, så jäkla skönt! Dock börjar skolan på måndag... Ska vara med Elisabeth ikväll vilket blir super för har inte varit med hon på jätte länge känns de som, eller de var just före helgen men ändå haha. Så hon ska få toppa mitt hår för jag är för snål för att gå till frissn, plus att dom tar alldeles för mycket och då blir det aldrig lågnt, inte mitt iallafall. :( Sen har Dannepanne gått och blivit sjuk så lär ju bli de jag också snart vilket jag verkligen hoppas att jag inte blir! Pusssarr!
 
 
 
 

Inspiration

Bilder från weheartit
 

Lyckligare nu

Hej på er! Sov hos Daniel hela helgen och följde han till Umeå igår till hans mormor och morfar och kusin och sådär. Dock sov vi på soffan typ hela tiden vi var där förutom då vi skulle äta haha. ;) Sen när vi kom hem så for vi ut och körde lite epa och ragga runt med massa andra, for och köpte en stor strips meny gjorde vi också som vi dela på. Himla gott var det kan jag lova! Och idag har vi inte gjort någonting alls, myste bara ända tills jag skulle hem så det är väl det jag har gjort i helgen.
 
Pappa har även målat och satt upp hyllor i min walk-in så vi jobbar på att få den klar så småning om. Ska börja lägga in kläder och känna mig för lite och se om jag behöver ett till hyllplan eller inte. Ska även fara på jysk någon dag i veckan och köpa hem lite grejer så det kommer bli bra när det är klart! Allt känns så bra nu, äntligen lycklig!
 
Två bilder från helgen, fet pojke! hehe
 

Ute i solen

Slutade klockan två idag vilket var gode skönt för solen skiner och det är inte ett moln på himlen så jag gick ut och la mig på bryggan och har legat här sedan dess. Elisabeth kom nyss hit så vi ska bada lite och fortsätta bara ta det lugnt och bara må, hon äter även här så får se om pappa kanske kan dra oss en tur bakom båten. Jobbar till två imorgon också sedan är det helg och den kommer spenderas med min bästa.♥ Pussar
 
 
 

På jobbet

Hej! Är på jobbet just nu och har lunch. Anledningen till att uppdateringen suger är för att jag dels jobbar sen är jag ute på kvällarna och sådär. Hoppas på att få tillbaka ett fungerande objektiv snart också så jag kan ta mycket nya bilder!

Igår.


Inspomotivation

Bilder från weheartit
 

Ut & kut

Länge sedan jag var ute och sprang sist pga personliga skäl men ska bara byta om så far jag ut och rör på mig igen. Ska bli skönt att fortsätta med de nu för jag mår så mycket bättre då! :) Sen ska jag nog ta mig tid att knäppa några bilder med kameran så jag slipper uppdatera med gamla bilder hela tiden haha :) Pussar
 
 

1a Augusti

Är ledig idag så jag passade verkligen på att sova ut ordentligen, hur skönt som helst! Är ledig imorgon också sen jobbar jag bara fyra timmar på lördag och söndag så det är ganska skönt. Vet inte vad jag ska göra idag, ska nog gå ut och lägga mig i solen en stund och bara ta det lugnt. PUSS
 
 

RSS 2.0