The conjuring

Var på bio igår med massa folk, vi såg "The conjuring" och tror helt seriöst att jag skrek mest av alla, högst också för den delen. Eller fick höra det efteråt, haha shit va pin ;) Nej men det var kul! Märkte dock idag att rösten inte var på min sida. Men bra var den iallafall och det är ju huvudsaken. Så den rekomenderas starkt för dom klarar av skräckisar! ;)
 
 
 
 

Nellyholic

För ungefär en vecka sedan drog Nelly igång en ny kampanj "Nellyholic" så jag hakar på!
 
Här är några av mina favoriter från kampanjen:
 
HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR
 
Så in på nellys sida och shoppa nu! Handlar ni innan den 3/10 så kan ni även vara med och tävla om ett presentkort av värde 10.000kr, hur grymt? Läs mer på Nellys sida HÄR!

Förkyld

Hej på er! For ut och körde epa igår med Mimmi och pratade undertiden om allt möjligt, fin tjej de! Träffade även lite annat folk och sådär. Idag känner jag mig hur förklyd som helst, känns så typiskt att jag blev det just nu i slutet av veckan nu när det är marknad i helgen.. Men får se det från ljusa sidan att det är första kvällen sedan skolan började som jag bara ska va hemma och bo sätta mig i soffan framför tv:n och ta det lugnt. Sitter just nu med fötterna i fotbad med bubblor och massage, hur skönt som helst! Suttit med det i tre timmar nu. Börjar undra om fötterna kommer ruttna bort snart haha! Men nu kom mormor, morfar och kusinerna hit så ska ta och klä på mig eftersom jag bara har morgonrock på mig. Hoppas ni får en bra dag! Puss
 
 

Spanska lektion

Hej! Sitter och har spanska nu, har ingen lärare. Städade epan igår så nu skiner hon både in och utvändligt! ;) Så fort jag kommer hem ska jag ta tag i läxa och plugga inför so provet imorgon. Önska mig lycka till!
 
 

Homework

Hela min kväll har bestätt av plugg. Har gjort en massa tal i matteboken så är på diagnosen nu. Har även tränat lite spanska glosor för en gång skull. Ska läsa igenom mina fyra antecknings sidor från so:n som jag skrev idag innan jag går ner för att fika och sedan sov. Hoppas ni haft en bra kväll! PUSS
 
Bjuder på en bild från i vintras på jag om min bästavän.
 

Måndag kväll

Måndag igen och min kväll har bestått av plugg. Har so prov på fredag om första världskriget, shit shit shit. Nej men det ska nog gå bra! Sett en film om det på cirka en halv timme två gånger om och medans målat naglarna. Ska gå ner och fika snart och sedan ska jag lägga mig i sängen och försöka läsa lite så jag hinner med bokresentionen som ska vara inne om två veckor. Puss och godnatt! ♥
 
 
 

Söndag

Hej på er! Har inte skrivit något på en vecka nu på grund av att vi for till Storuman i tisidags med musikalgänget och var där till torsdag. Sen har jag bara inte orkat. Ska städa klart mitt rum nu och sedan ta tag i lite skolarbeten. Ha en bra kväll! Puss
 
Tillbringade hela helgen med mitt hjärta. Älskade pojke♥

Elisabeth

Här är tre bilder jag knäppte på Elisabeth i fredags. Så fin vän jag har!

2013-09-15

Igår kom Daniel hit en stund sedan for vi in på stan och var med Amanda och Fredrik. Körde epa, åkte bil och dog av skratt! Kom hem någon gång runt halv två så jag tog bort sminket och sådär sen gick jag och la mig direkt. Hjälpte Victoria lite snabbt med hennes blogg så ni kan ju kika in där genom att klicka här. Och över till idag, dagen har varit hur bra som helst, har inte gjort någonting alls haha! Så sjukt skönt! Var länge sedan jag sov ut ordentligt, ätit frukost och tagit det lugnt på riktigt, känndes välbehövligt. Nu ska jag duscha och ta fram kläder inför imorgon och sådär, skolfoto då... Skjut mig! 
 

Du letar efter en sida som redan rivits ut




Victoria's Secret

Beställde denna älskling för två dagar sedan och idag kom den! Ångrar verkligen inte att jag köpte den för den luktar hur gott som helst! Så är 110% säker på att det inte är den sista jag köper för man luktar helt ärligt som som en gud som alla säger! ♥ 
 
 

Fotoappar, min kamera m.m

 
Hej! Fick nyss en söt kommentar haha. Kan börja med att säga tack för alla fina ord. :)
Mina redigerings appar i mobilen är:
• Photocollage
• Whitagram
• Aviary
• Och instagram såklart. @micaelahedin
 
Och på datorn redigerar jag på picmonkey.com och ibland i Adobe Photoshop Elements 9 som jag köpt. Dock jag fixa Photoshop CS4 istället för det är för svårt det jag har men kan endel iallafall.
 
Och min kamera. Jag fotar med min Canon eos 1000D som jag haft i snart tre år och var min första kamera. Dock ska jag snart köpa en ny eftersom jag haft denna ett tag och jag vill gå vidare med fotograferingen (+ kunna film också). Använde först mitt standard objektiv 18-55mm från och med det jag köpte den till i våras då jag köpte mitt macro objektiv Canon EF 50mm f/1,4 USM som kostade runt 3 500kr.
 
Och hur jag gör för att föra över bilder från datorn/kameran till mobilen kan jag förklara i ett annat inlägg för det är en del att förklara beroende på vilket sätt man gör. Så om du vill veta det håll ögonen öppna. :)

Godnatt

Godkväll! Har suttit och försökt plugga hela kvällen men har inte gått vidare bra för nu är jag less och då menar jag riktigt less. Får nästan ångest över hur mycket läxa lärarna ger oss. Blir bara arg. Men har skickat in allt i svenskan iallafall så det känns skönt. Så nu ska jag läsa kemi och smsa med älskling tills jag somnar. Godnatt
 
Två bilder från någon kväll i veckan.
 

Pluggar

Detta är vad jag gör nu, pluggar pluggar pluggar. Håller på att dö av allt plugg som är nu men det ska nog gå bra. Kommer klara det här har jag bestämt. Och när jag bestämmer mig för något så blir det så! Fick dock en sjukt stark huvudvärk nyss så har tagit Ipren och hoppas att det blir bättre så det slipper kännas som att jag ska spy..




Camouflage

 
Detta var vad som låg i paketet jag fick hem idag. Camoflage jackan jag skulle beställa för ett år sedan som jag aldrig beställde, blev alldeles för kallt då så tänkte att det var ingen mening. Sen i våras när jag skulle beställa den så var den slut överallt men nu hittade jag en på members.com för bara 119kr så klickade hem den direkt!
 
Dom har allt möjligt på den sidan, allt från märkes kläder till vanliga kläder. Och det bästa av allt, dom har alltid rea! Allt från 20% till 80%. Hur nice som helst! Vill du också kunna shoppa på members.com? Då behöver du bli medlem och för att bli det kan du kommentera din E-mail adress i en kommentar så bjuder jag in dig och då får du hela 50kr gratis att shoppa för!

Paket

Visar vad det är sen, hihi!
 

Tuesday

Hej på eeeer! Slutade klockan två idag så for hem direkt och sedan dess har jag tagit det lugnt och vilat upp mig lite. Ska väl snart äta hoppas jag. Sedan ska jag ta tag i massa plugg och göra klart det. Ha en bra kväll alla fina ni. Puss
 
Bjuder på en bild från i somras.
 

Love you once. Love you still. Always have. Always will


Återigen måndag

 
Hej! Måndag igen och ny vecka. Dagen har varit bra tills dom två sista lektionerna då jag fick damp på alla och och ont i magen gånger tusen så for hem. Passade på att fara förbi kyrkogården med Linnéa som jag inte varit på, på flera år. Tyckte det var dags så hälsade på min farbror där en stund och plockade bort massa ogräs och vattnade och sådär. Kändes iallafall bra då jag for därifrån, att veta att jag varit där. 
 
Sen har jag en ny uppdatering av blogg.se i mobilen så det är grymt! Mycket bättre än hur den var innan! 

Helgen

Hej! I fredags så for jag ut och åkte epa med Amanda hela kvällen. Var tänkt att vi skulle till Umeå i lördag men de sket vi i för vi var hur trött som helst. Så igår for vi ut istället och var med massa folk. Var väl både bra och dåligt kan man väl säga. Sen for vi hem till mig och la oss och sov direkt. Och idag ska jag bara slappa och ladda upp batterierna för en ny vecka.

Två bilder från igår. Bästa Amanda❤


Thursday

Två från igår.
 
Hade både spanska och kemi prov idag och båda gick faktiskt ganska bra! Känner mig nöjd iallafall. Så nu ska jag göra matte läxan och träna på spanska glosorna så jag kan dom till imorgon. Senare ikväll kommer nog Daniel hit, sedan har jag inte så mycket planerat. Ska väl leva mitt liv på skype med Linnea som alla andra dagar i veckan haha. ;) Ha en bra kväll! Pussar

Eye makeup remover

For och köpte sminkborttagning efter skolan eftersom min förra var slut och hatar verkligen att använda tvål, de värsta man kan ha i ansiktet! Så till alla ni som bara använder tvål, köp sminkborttagning istället för huden torkar ut jätte mycket av tvål. Testade iallafall sminkborttagningen får dollarstore den här gången eftersom den var så billig så passade jag på att köpa två med en gång och jag har hört att den funkar bra. Sen det jag också tycker är bra med denna typ av sminkborttagning är att "plättarna" redan är fyllda med borttagninen!
 
 

Pluggkväll

Min kväll kommer bestå av plugg till kemi provet vi har imorgon. Har faktiskt för en gångs skull hängt med och förstått allt på alla genomgångar vi haft till det här provet så jag hoppas det går bra nu! Klickade runt på lite olika sidor och och wops, hittade en jacka jag sökt länge nu och billig var den också så klickade hem den direkt! 
 
Instagram @micaelahedin

Fet måndag

Hej! Dagen har varit bra. Linnea kommer hit nu och har med sig kladdkaka som vi ska tjocka oss med och prata om livet, hihi mys! 
 
Bjuder på två snabba.
 

Tired

Regnet bara öser ner och har gjort det hur länge som helst. Har iallafall sovit ungefär hela dagen, gick ner, åt frukost, gick upp igen och klädde mig och la mig på sängen och sov igen. Helt slut är vad jag är. Väntar nu på att mamma ska komma hem från stan så jag får i mig någon mat, är hur hungrig som helst! Men Daniel kommer hit snart så ska plocka ihop lite i mitt rum. Puss

Resultatet på håret. - Mycket kortare och fräschare!


Nytt från umeå

Klocka - Ur&Penn // Perfuming mist - Åhléns // Väska - Accent // Stickad tröja - Lindex + Kortare hår.

Hemma igen

Godmorgon på er! Kom hem igår kväll runt åtta. Har haft sjukt kul dom två dagar jag var hos Amanda! Lärt känna lite nytt folk, skrattat tills jag dött, shoppat, sett hockey båda dagarna och klippt mig (visar bild sen). Men ska gå ner och äta frukost nu. Ha en bra dag! Pussar

 

 

RSS 2.0