Ensam är starkast

Hej! Var ett tag sedan jag skrev men har haft fullt upp och har hänt endel och så. Men inget jag tänker gå in på, det får vara som det är. Sitter gör bort endel plugg just nu medans jag väntar på mat. Ska nog göra det hela kvällen och koppla bort resten av världen. Hoppas ni får en fin kväll. Puss
 
Bild från förra veckan.

Vårtermin

Hej. Ligger i sängen och läser på spanskaglosorna vi har till på fredag, 25 ord. Känner att denna termin kommer vara en av dom kämpigaste med tanke på att det kommer nationella och allt med betygen och allt. Inget får gå fel. Dock känner jag mig ändå ganska förberedd inför den här terminen på grund av att det har varit kämpigt för mig de andra treminerna också under högstadie tiden inom familj och vänner så nu ska jag klara av den sista också! Det känns mycket bättre att det blir ljusare tider också, får mycket mer energi och blir mycket gladare. Så tillåter halsen så far jag på skolan imorgon, annars blir jag hemma en dag till.
 
Bilder från weheartit.

Glass i stora lass

Hej, har legat i sängen hela dagen. Eller jag sov till tre men har legat kvar här sedan dess. Skypar med folk och väntar på att mamma ska komma hem med glass åt mig. Hoppas halsen blir bättre av det istället för den senaste timmen kunde jag knappt prata men går bättre nu. Ska ligga här resten av dagen och se massa serier tror jag. Adjö.
 
Hittade ingen bild som har med inlägget att göra så lägger ut denna på min saknade♥
 

Blogportal

Har funderat länge nu på att byta blogportal som jag ser många andra också börjat göra. Dock vet jag inte vilken jag ska byta till för jag tycker det är sjukt drygt att flytta bloggen och jag har ändå bara gjort det en gång tidigare. Vill inte byta portal och bli missnöjd dit jag flyttar. Så ni får gärna kommentera ni som vet och kanske har erfarenhet av vilka portaler som är bra.

Nu ska jag bli frisk!

 
Hej på er tappra läsare! Haha nej men hej. Är så sjukt less på vara sjuk just nu. Har dock inte varit sjuk på hela hösten så kanske var på tiden nu. Ögoninflamationen har blivit bättre så det har nästan gått över, dock har jar världens tandvärk i hela munnen, täppt i näsan och halsen gör skit ont. Sitter och försöker hitta nya bloggar att läsa medans jag dricker te med honug i och hoppas på att min hals ska börja må bättre. Smakade faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle göra så det var ju ett plus. Hoppas ni har haft en bra fredag kväll! Kram

2014-01-09

Hej, var hemma från skolan idag för jag mår skit dåligt. Vill bara bli frisk just nu så jag kan träna och jobba. Var tänkt att jag skulle på gymmet efter skolan och följa Linnéa och skaffa ett gymkort men så blev det inte. Får vänta till veckan och hoppas på att jag är frisk då. Har legat och kollat efter klänningar till skolavslutningen, har hittat en som jag ska ha på avslutningsmiddagen + ett par skor så hoppas att det passar. 
 
 
 

2014-01-06

Hej! Hoppas ni haft en bra måndag än så länge, jag har just ätit och ska nu sätta mig och försöka plugga lite. Var tänkt att jag både skulle jobba och träna idag men blev inget av det för jag har fått ögoninflamation. Så sjukt äckligt. Men det känns i alla fall bättre nu än igår och imorse för då såg jag ingenting på ena ögat. Usch nej slut pratat om det. Känndes sjuk skönt att vakna idag och veta att det inte var någon skola. Dock börjar vi på onsdag med då går vi bara tre dagar sedan är det helg igen. Hoppas ni får en bra kväll. Puss
 

New shoes

Var i behov av ett par nya stilrena skor också och hittade dessa på skostället, var först fundersam när jag såg priset men sen såg jag att det var 50% rea så då tvekade jag inte! Har 37 i vanliga fall men blev en 36a denna gång! Känns som jag blir mindre och mindre haha. Men en bra sak med dom är att det är en "gymmiplatta" under klacken så det låter inte när man går, haha hatar när det klackar hela tiden.

Page 5 of 365

Hej! Ligger i sängen och lyssnar på musik just nu och ska snart kliva upp och göra mig i ordning för att fara till Storuman och fira mormor som fyller år idag. Så alla som har mig på snapchat får gärna vara sociala under bilresan! Annars så önskar jag er en bra söndag. Puss
 
Bild från igår.
 

New make-up

Nu under mellandagarna passade jag på att skaffa på mig lite nytt smink. dock var det bara mascarsan som var på rea men passade på att köpa en primer som jag länge velat ha och även ett solpuder. Riktigt nöjd med allt, primern var verkligen bättre än förväntat. När jag lägger ögonskygga brukar det alltid försvinna om jag sover med sminket men med den satt det till och med kvar det mesta, ett gott tecken på att den funkar! Ni hittar allt hos Åhléns!

Nyårsafton 2013

Spenderade Nyår först med familjen och främmande. Åt gott och hade det trevligt. Sedan for jag till Jolene, fixade oss lite extra där och for sedan ut. Skjutsade en helt del folk och dog av skratt över hur trångt det blev. For till ica vid tolvslaget där det var fullt med folk så hälsade gott nytt år till massa vänner och icke vänner haha. Slutade med att jag sov hos Jolene och vi kom hem klockan sex på morgonen, fikade lite och gick sedan och la oss och somnade runt sju.
 
Ser fram emot det nya året och hoppas att det blir bättre än något annat. Iallafall bättre än 2013 för det är nog ett av dom värsta. Så hoppas jag får vara mer lycklig och att det inte ska hända något hemskt med någon nära!
Bilder från weheartit.

Mina julklappar

Träningshandskar.
Workoutlog och gymkort.
Shaker.
Prover på olika protein pulver.
Träning tights.
Tränings linne.
iPhoneskal.
Hårolja och en vit ögonskugga.
 
Sedan fick jag en locktång, pengar, en tjocktröja, en tränings tidning, en pilatesboll och en tränings matta.
Nöjd med allt, tack!

Julafton 2013

Vi firade jul hos ena min syster med båda mina systrar, resten av min familj och släktingar till dom från deras mammas sida osv. Det var i alla fall sjukt kul, åt mycket mat, fika och godis. Fick det jag önskade mig och allt var bara bra. Hoppas ni också hade en bra jul! Puss
 
Mosters favorit♥

2014

Nytt år och mya möjligheter. Internet här hemma slutade funka har har inte kunnat uppdatera någonting som vissa har velat. Men ska försöka slänga in allt som jag inte hunnit så fort som möjligt. Tex Julen, nyår och allt där i mellan. 
 
Bild från julafton, älskar er! Bästa syskon♥

RSS 2.0