.

Tar en bloggpaus tills allting blir bra igen. Mer behöver jag inte säga. pz
 

Your my golden sunshine

For på bio ikväll och såg Breaking dawn part 2. Måste erkänna att den va grymt bra, satt å grina.. Twilight i mitt hjärta.❤ Ska gå och stoppa något i magen nu sen dra mig mot sängen. Skola imorgon vilket känns sjukt drygt, jobbigt osv. Godnatt


i love you, fuck the rest

Var med Elisabeth igår och i början gjorde vi inte så mycke, satt bara å prata, gjorde choklad muffins och åt de + glass. nom nom. Sen vart allt sämst av olika anledningar så behövde rensa tankarna osv så vi gick ut och gick, innan slut ändan hade vi gått 8km vilket var sjukt skönt! Så den som säger att jag är lat ska ha en smäll på käften för de är inte ofta jag är ute och rör på mig men nu jävlar! Nämen livet känndes så underbart efter de, pratade i telefon en snabbis med älsklig också och det gjorde kvällen♥
 
Och när vi hade sådär lagomt tråkigt så blev kameran våran kompis.
 

All about nothing

Vaknade med magont och halsont så stannade hemma idag vilket kändes jobbigt på nåt vis ändå. Men just nu känns de bättre iaf. Men bloggade inget igår så kan berätta om gårdagen. Vi for på ungdomsmotagningen, såg en teater, sen vare typ inget specielt. Chill dag var de kan jag lova! Och gårkvällen bestog av plugg. 
 
Oldi↓
 

Glöm dom som vill sänka dig

Svar: 500kr.

 Stannade hemma från skolan idag för magen är verkligen inte på min sida. Så har just ätit lite och lyssnar på musik och ska snart försöka plugga lite. 
 
Lekte lite med löshåret igår, hihi ;) Asså fattar inte att jag har haft så mörk!?
 

Den där blicken du ger mig är gammal nu

Slutade 10 i 4 idag. Dagen har varit drygare än någonsin, kändes som att den alldrig skulle ta slut. Gått och haft ont i magen hela dagen också, bättre blev de inte på svenskan sista timmen då allt spårade ur.. Kunde inte hålla inne skrattet.. åhå.. dog. :') Nu väntar jag på mat sen efter de ska jag plugga och kanske gymma lite om magen tillåter de. 
 
Två instagram bilder från helgen. Follow me @micaelahedin
 

Take my hand and hold it hard

Sitter och pratar med Ted, Swärd och några andra grabbar på skype just nu. Håller på skratta mig till döds! Hahahahaha åhå... Back to real life - Har ont i halsen och huvet och har typ feber.. Inte kul. Nä, vet int vad jag ska skriva, ovärt inlägg. Godnatt
 

Sweaters

En garderob full av stickade tröjor skulle vara en dröm! Så himla skönt och mysigt att ha på höst, vinter och vår. Dessutom är många stickade tröjor sjukt snygga! :D Så det är verkligen något jag kommer spendera endel pengar på i vinter, har alldeles för lite av dom!

I will never be the same without you

Lördag idag. Inte gjort ett skit än. Vaknade runt 11 och kunde knappt andas, och hostan som jag trodde hade försvunnit har kommit tillbaka.. Fryser hela tiden också. Ååh.. orkar inte. Hade tänkt möblera om i mitt rum igår men efter en stund gav jag upp så ska göra de idag istället. Mamma hämtade ut sin iPhone 5 i torsdags så lite avis är man ju.. Himlar så lätt dom är! 4an väger typ ett ton jämnfört med 5an. Men tycker ändå att 4an är snyggare! hehe. ;) Pappa kom hem med en till skoter igår, ingen märkvärdig precis men nu vill jag ha mer snö bara för att jag vill ut och köra! Annars kan vintern ta sig, man bli ba sjuk hela tiden.. Saknar sommarn.
 

Shopping från igår

Fick en kommentar om att jag skulle lägga upp bild på de jag köpte igår så tänkte göra de. :)
 
Två läppbalsam och en hårspary. 
 
Adidas byxa.
 
Nytt underställ.

Dag 06 - Min dag.

Jag och Ylva-lie klev upp vid halv åtta, gjorde oss i ordning sen skjutsa mamma mig till min prao och hon till hennes. När jag kom fram så bytte jag kläder till jobb kläder. Och sen vare bara att börja jobba, idag fick jag sprita och rengöra en säng och därefter bädda den och styra in den i ett rum. Och sedan sprita och rengöra en garderob och lite sånt. Fick göra endel andra saker också men det är inte så speciellt. Slutade en stund före tre for då en snabbis på TeamSportia, Åhléns och Dr.morris. Fick med mig endel saker hem. När jag kom hem la jag mig och sov tills middagen va klar sen ha jag bara degat framför datorn typ.
 
Ha gått runt osminkad hela dagen. Bjuder på några äckel bilder. ↓
 

Det finns bara ett leende som ditt.

Stannade hemma igår för min mage tog kål på mig men det kändes bättre idag så for och jobbade några timmar men fick fara hem tidigare för jag fick ont igen och har det nu och då så får se hur det blir imorgon. Skönt att det snart är helg igen. Saknar min Ted. Är iallafall nyduschad och har renbäddat sängen, så ska snart krypa ner under täcket och se några avsnitt av OC, super mys! :D
 

Dag 05 - En vän långt bort.

Tommy Forsgren. Han bodde i Lycksele innan han började gymnasiet i västerås i höst så har inte träffat honom så mycket sen dess. Har kännt han lite mindre än ett år nu. Har några minnen med honom men inte så många vad jag minns :p haha. Men har haft bra kontakt och sådär. Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att han är en toppen kille som jag saknar sjukt mycket! :)

Kryddat med kärlek

Skriver lite kortfattat nu men.. Kom hem igår runt halv elva. Har haft ett grymt bralov i Storuman med dom bästa! :) Första praodagen idag. Fick typ inte göra nånting. Tråkigt vare då. Tur de fanns gulliga patienter. Hoppas morgondagen blir roligare. Är gode trött också. Elisabeth sover här ikväll så de blir bra. Va tänkt att vi skulle spela NHL med icke de. Spelet funka typ inte. :( Bajs på den! Jag som va så sugen på de.. Aja. Vi ska leta åt nån bra film nu och bara mysa ner oss bland massa kuddar och filtar. PUUUSSSS
 

JABBEN HÄR!

Sitter i teds mammas salong och lanar jag/Jabben, Abbe, Micaela, Ted och Svärd. Alla har roligt. Ska snart ut och åka epa ska bli kul tror vi. Ted, Albin och Svärd spelar medans jag o Micka ser på bilder. Micaela och Ted har färgat mitt hår blev super.
 

RSS 2.0