Hela världen är så underbar om man är korkad, ung och glad!

Klarade am provet igår som kändes hur bra som helst! Sen är de massa annat som bara är bra just nu så lite är väl ganska pretty awesome. Ligger i sägen och lyssnar på musik och ska väl snart sova. Fredag imorgon vilket känns hur skönt som helst! Har inga planer för helgen, Tilde kanske kommer till stugan så är väl med hon i så fall och ska väl bara ta de lugnt och va ute i solen annars. ❤

 


Heart attack

Är på skolan nu, slutar 14.20 så de är skönt, ska hem och göra lite körkorts tester då för imorgon smäller de! Hittade inte mitt id-kort igår så kunde inte göra de då.. Men vi hittade de till slut så och de fanns en tid morgon 08.30 i Umeå. Ska passa på och shoppa lite när jag ändå är där. :)


Smoothie

Sitter och dricker en hallon smoothie nu, mumma så gott! Sovde 12 timmar inatt haha, somnade sju igår kväll, var hur trött som helst och vaknade runt sju imorse och trodde att jag försovit mig haha. Hann till och med göra en smoothie då också innnan jag skulle fara, grymt för att vara jag!
 
På idrotten sista timmen skulle vi springa runt tjärn på tid, slog min förra tid med 2 minuter så är j*vligt nöjd! Min kväll kommer bestå av plugg och kommer prestera som en jude! (alla judar ta inte illa upp! Hahah) Har moppeprove på måndag också så mitt liv består väl bara av plugg dom kommande dagarna. Jippi!
 

Here's to never growing up

Gjort om bloggen lite så den blev sommrigare, snabb gjorde en ny header och sånt eftersom den förra försvann av någon konstig anledning? Så ni får gärna slänga in en kommentar om hur ni tycker att det blev! :) Sitter iallafall och pluggar som en gris som så ska fortsätta med de så jag blir klar. Hade tänkt träna lite ikväll men vet inte om jag hinner, annars tar jag en prommis bara sen innan jag går och lägger mig. PUSS
 

Välkommen sommar

Vädret är på topp och har varit det i flera dagar nu! Fan va skönt! Livet leker, må hur bra som helst och taggar sommarlovet till 1000. I fredags när jag kom hem så passade jag på att ta lite bilder ute när det ändå var bra väder, sen la jag mig och solade några timmar och avslutade kvällen med att Elisabeth kom hit coh såg film med mig - The notebook. Fyafn vad vi lipade!
 
For till Filippa igår, åt grillat där och så. For ut och pratade om allt möjligt, köpte glass och godis. Sen sent nångång drog vi hem till mig, gick ut med hunden och sen låg vi bara och skypa och prata tills vi somna. Och nu ligger vi ute i solen och steker. Inte ett moln på himlen! Om en liten stund ska vi ta fram grillen och göra lunch och sitta ute resten av dagen. - Älskar livet!
 
Två bilder sen i fredags.
 

Sunshine

Dagen ha varit hur bra som helst! Har bra människor runt mig och mår bara hur bra som helst! Härligt och varmt väder var det då idag, höll på dö på idrotten när vi skulle springa runt tjärn massa varv så de sluta med att vi var en hel del som bada lite, haha kallt men skönt! Gårkvällen bestod av bild, satt hela kvällen och gjorde klart en sak till bilden som ska vara klart imorgon. När jag äntligen var klar så hade jag suttit och ritat i flera timmar så avslutade kvällen med en promenad på 3km bara men det var gode skönt och lägga sig efteråt! Men nu ska jag ut och ta en PW i kvälls solen och möta Elisabeth och Linnea. PUSS
 

Saknaden är hård & meningslös

Kom hem för ungefär en timme sedan. Nu är första körlektionen avklarad! Typ stolt haha, nämen de gick mycket bättre än förväntat. :) Nu ska jag ta tag i lite plugg och sen ska jag äta och göra mitt jobb,- putsa fönsterna haha kul. Sist av allt far jag ut och springer igen, så skönt!
 

we are dreamers

Uppdateringen suger, vet inte om jag ska sluta blogga eller bara ta en längre paus. Tycker inte att det är lika roligt och så längre men vi får se. Har biståndsdag idag så ska jobba ihop 100kr. Blev ingen sovmorgon för min del iallafall. Vaknade halv fem och har legat vaken sen dess, kan bero på att jag deckade innan klockan sex igår kväll. Min dag kommer bestå av jobb, plugg, moppekörning(nervöööös) och va med filippa. Men först ska jag ut och springa! Pussar
 

We were born to die

Min dag har varit lugn, vaknade runt 11 och låg kvar i sängen och såg the walking dead sen pratade jag med Maja och Linnea ett tag innan jag gick ner och gjorde i ordning en god frukost som blev klockan tre haha. Sen har jag inte gjort så mycket. Ska gå och sova snart för nu är allt bara kaos i mitt huvud. Puss och godnatt på er alla fina.
 

I'm trying to try

Vädret suger, vill ha sol och värme som igår så man kan ha på sig shorts. Men icke. Aja, är ledig idag och imorgon och hela helgen så det är skönt. Ska bara ta det lugnt tror jag, annars får jag se vad jag hittar på om jag far till någon eller så. Men nu tycker jag att ni kan ställa frågor i min ask så jag har något att göra för tillfället! PUSS
 

Konfirmation 2013

Äntligen! Känns så skönt och är så stolt över mig själv som både orkat och har hunnit med konfan under året vi haft. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det så bjuder på två bilder från idag. ♥
Kommer fler bilder någon annan dag.

Tillbaka på banan.

Har haft mycket att göra dom två senaste veckorna så uppdateringen sög sen blev det mer och mer så fick lägga den åt sidan. Men nu är jag tillbaka, kanske inte med den bästa uppdateringen men bättre än förut. Har gjort alla moppe frågor så det är ganska lugnt runt det. Och skolan börjar närma sig sitt slut så vi har inte lika mycket läxa. Men ska sova så jag tar mit upp imorgon, har sovit hur dåligt som helst de senaste två veckorna och speciellt nu i helgen har det varit 4-5 timmar per natt så det känns behövligt!

Bjuder på lite mobil bilder på lite som har hänt under tiden jag inte skrivit.
Linnea kom hit och sov här en helg(ful bild på oss↑) och vi hade det allmänt bra men också en aningen kaos, haha.
-Första maj. For till hedlunda gården och var med "gamla vänner", såg på majbrasan, smällde smällare, såg på fyrverkerier och bara hade de trevligt.
-Jag och Elisabeth innan konfa föreställningen i lördags. Sen hur jag såg ut efter föreställningen när det var tårtbuffé och massa annat gott.

RSS 2.0