Nytt från ginatricot

Två koftor // Ett par camoflage leggings // Trosor // Två bh:ar // Ett bälte

Det är väl tur att lögner finns, för tänk om allt man hörde var sant.


Torsdag

Känner att uppdateringen suger, men ska fösöka ändra på de snart! Sitter i alla fall proppmätt och pratar med Amanda på skype och ska försöka ta tag i lite plugg. Får lov imorgon, hur skönt som helst! Har glömt att säga att jag fick hem ett packet med lite kläder i för någon dag sedan. Kan visa senare om ni vill?
 
 
 

Min dag + dagens

Dagen har varit grymt bra. Träffade Tommy efter skolan så gick på stan med han och Filippa tills min buss gick. Det var typ världens bästa väder idag också förutom att det är sjukt slaskigt och blött ute. Ska gå ner och fika innan mamma skrikti sönder rösten. Sen taggar jag helgen mer än någonsin, får sportlov, marknad och drar till Umeå och träffar Mandis. Blir super! 
 
Här får ni en bild från min instagram(@micaaelas) på vad jag har vandrat runt i idag.

Lite ändringar

Har ändrat lite i designen, bytte header, profilbild och lite annat smått. Bloggade inget mer igår för det blev så jag for till Elisabeth och körde skoter + tolkade. Fan va kul de va, grymt länge sen! Kom hem runt nio så tog mig lite fika, gick och la mig i sängen och skrev med Amanda ända tills vi somna. Finns ingen som du vännen, ingen som förstår mig så bra som du gör. Ett hjärta av guld är vad du har!♥ Ska läsa lite fysik nu en stund. Pussar
 
Bjuder på en bild på jag och min homie
 

Funday sunday

Ska hoppa in i duschen och skynda mig att fixa till mig lite innan Elisabeth kommer hit. Ska försöka städa till i mitt rum också för det ser ut som kaos. Sen ska vi fota lite, kanske köra skoter och bara vara. Skriver mer sen! 

Keep calm

Har nyss pratat lite med Filippa på skype och är bara almänt less på allt. Hela dagen har varit lugn och ikväll fick vi främmande som åt middag här och sådär. Ska lägga mig i sängen, se någon serie och bara fundera över hur jag vill ha mitt liv. Puss
 

Flowers

Lördag idag. Blev inte så jag for till backen, ingen skulle typ fara och det var tävling där å allt så kändes bara jobbigt. Så vet inte vad jag ska göra idag förutom att jag ska gå ner och äta lite nu. Ha en bra dag!
 
Gammal bild. Ge mig sommar.

2012-02-22

Sämst uppdatering. Men ska föröska ändra på det. Har iallafall varit sjukt trött hela veckan och så. For till backen i onsdags på friluftsdag, kan säga att jag, Elisabeth och Linnea var som några riktiga tattare på snowboard hela dagen, men vi jobbar på det! Haha. Sen hem och snabb duscha sen iväg direkt på konfa. Och igår kväll for jag och Elisabeth till backen och började med brädan me vi såg typ inget och det var sämst före så vi bytte till skidor vilket gick mycket bättre! Far troligtvis dit imorgon också med massa brudar, blir super! 
 
Sitter i alla fall och ska strax klicka hem en massa kläder vilket känns behövligt. Bästa mamma å pappa♥ Sen ska jag lägga mig och se pll och bara ta det lugnt.
 
Gammal bild↓

PÄLSVÄST

Åh så sugen jag blev helt plötsligt på att beställa hem en pälsväst! Har inte varit så inne på det här med päls men nu hände nånting haha. Får se om jag införskaffar något liknane till våren, Så mysigt! :)
1. Svart, härlig väst i fuskpäls från VILA. Västen knäpps med hyskor och hakor fram och är fodrad med ett svart foder. Ni hittar den HÄR!
 
2. Väst i pälsimitation. Figursömmar fram och bak med dolda fickor i söm fram. Hysk/hak-knäppning. Ni hittar den HÄR!

Bara dom som bländats av ljuset kan se hur bra vi mår.

Bild sen i fredags. Dagen har varit bra förutom lite jobbig men de gick över. Däremot när jag kom hem la jag mig i soffan och sov till klocka sju ungefär. Ganska skönt må ja säga. Ska gå ner och göra mig iordning för sängen sen lägga mig och se topmodel. Hörs imorgon finisar!♥

fuck cocaine, let´s get high on fashion

Fått mer ordning i rummet nu, hängt alla kläder i en garderob (tills vidare) som innan har legat på en hylla men har hamnat över hela golvet. Följde även med mamma ut på en promenad med hundarna en stund. Ska gå ner och äta nu sen får jag se vad jag gör, kanske tar mig tid att plugga lite svenska, beror på om jag orkar. Puss!
 

17e februari 2013

Vaknade runt halv elva idag och sen dess har jag bara legat i sängen. Blev inte så vi for till backen så ska hoppa in i duschen om en stund sen städa till i mitt rum. Ser ut som andra världkriget, för det är ingen ordning alls eftersom ingenting är klart än. 
 

pll - godis, loka, brämhults

Hej! Kan börja med att säga att det var grymt härligt i backen, åkte bärda hela dagen så har lagomt ont i rumpa och ben. Far förhoppningsvis dit med Linnea imorgon om inget annat kommer ivägen. 
 
Har haft ont i huvet i stortsätt nästan hela tiden sen jag kom hem. Men kvällen har spenderats med Tilde och vi satta bara och prata, skratta, såg Pretty little lairs med lite godis, loka och brämhukts dryck. - Ghosy!

lördag

Sitter här alldeles nyvaken så ser knappt vad jag skriver, haha! Elisabeth kommer hit om en sund och då rullar bilen mot backen. Super skönt väder idag, var typ 1+ ute. Ska gå ner och äta nu sen drar jag! 
 
Bjuder på en bild sen igår.

Guitar

Suttit och försökt lära mig spela gitarr en stund, gå skärt.. Hahah amatör. Nä men får hoppas att övning ger färdighet. Någon vacker dag ska jag kunna spela! 

right here, right now

Sitter och smaskar på choklad muffins som jag gjorde igår. "Nyttigt liv" var det va? Haha nämen, ibland får man faktiskt unna sig lite. Länge sen sist också så det gör inget. ;) Håller också på att trixa ihop hur iphoneskalet jag vann ska se ut. Ska göra klart de nu så jag hinner skicka iväg hur det ska vara ikväll så det inte blir bortglömt eller något sen! Pussar
 

friday

Fredag idag! Som jag har längtat! Har lyckats ta mig igenom den här veckan, varit i skolan och försökt sköta allt. Allt kaosade i mitten av veckan så blev hemma i går. Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Det är lite knas för mig i skolan nu efter allt som hänt men försöker sköta den så gott det går ändå. Gick på ett möte under dagen som jag tror var till ganska stor hjälp. Känns bättre i alla fall. Så jag är stolt över mig själv att jag ens orkat ta mig dit och klara av timmarna! :D
 
Annars då? Tilde kommer nog hit (eller ja, till deras stuga) ikväll så ska vara med hon och bara ta det lugnt.- Behövs verkligen! Sen vet jag inte hur helgen kommer se ut. Ska försöka plugga lite till svenska provet och se om jag klarar av det på måndag istället. Ha en bra fredagkväll allihopa!♥

en månad kvar!

Åh, idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 15år! Länktar som bara den! Mamma, pappa och resten av släkten som läser min blogg, Geeee miiiig! Haha nämen. Min önskelista. ↓
 
Bälte, Jeans väst, Blå hoddie, Grå hoddie - Ginatricot
Linne med fransar, Vit topp, Tröja med nita, Svart topp, Broderad bh topp - Bikbok

Svarta skinnväskor!

Känner verkligen suget efter en ny väska. Har använt dom jag har så mycket nu + att dom är inte snygga längre. Kikade runt lite och fastnade för några, lite dyra men helt klart värt priset!
 
1. Snygg handväska i svart krokodilskinnsimitation från Friis & Company. Väskan har en hangtag med silverbricka samt silverlogga mitt fram. Innuti finns 3 fack, varav ett har dragkedja. Väskan stängs med dragkedja och ett reglerbart axelband med axelstöd medföljer. Ni hittar den HÄR.
 
2. Svart väska med reglerbar axelbandsrem från Friis & Company. Väskan är i skinnimitation med kviltad framsida och snygga metallhörn i botten. Två fack med dragkedja med snyggt flätade stroppar. Helfodrad med tre innerfickor varav en med dragkedja. Ni hittar den HÄR.
 
3. Snygg väska i kviltad skinnimitation från Friis & Company. Väskan har tre fickor invändigt, varav en med dragkedja. Silverlogga på ena sidan. Reglerbar axelrem medföljer. Ni hittar den HÄR.

mugg-muffin

Testade något nytt idag. Gjorde muffins i mugg, blev riktigt gott faktiskt! Gjorde likadant som när man gör vanliga muffins, blandade mjöl, ägg, kakao osv. Sen in i mikron i ca 2,5 minuter och sedan är det klart! :)
 

Dancing the whole way home

Skippade konfan idag. Har bara missat två nu så det är inte så farligt, ska ta igen dom vid något tillfälle. Så drog och gymmade med Linnea efter skolan, så himla skönt de va! Fast varmt, svettades som en gris typ haha! Min kondition är sämst men ska bygga upp den nu!
 
Annars då? Har nyss ätit så ska sätta mig och plugga till NO provet jag har imorgon. Suck. Om jag hinner ska jag se Top model sverige ikväll, missade de tidigare i veckan. Skiver mer senare! Ha en bra kväll!
 

RAST

Sitter på skolan och har spanska om 20 minuter. Hk provet gick ganska bra faktiskt, bättre än förväntat så jag är nöjd. Men däremot vet jag att svenska provet jag har efter lunch inte kommer gå lika bra. Sen efter skolan är det konfa till 20.00 men vet inte om jag skippar den eftersom jag har no prov imorgon och so på fredag som jag måste plugga till. Usch, orkar inte mer prov.
 
Bild från i måndags.

Kvällen, vinst, instagram

Tänkte slänga in ett inlägg nu innnan jag går och lägger mig. Måste sova fast det inte blivigt mycket plugg alls. Alla tårar vändes mot ett stort leénde när jag såg att jag vann ett egendesignat mobilskal hos MaddisenJ! :D Första gången jag vinner en sån tävling så det var riktigt roligt + överraskande! Ska skicka iväg hur det ska vara å så imorgon om jag får tid över och hoppas på att det kommer hem.
Förutom de så upptäckte jag att nån konstig människa fejkade ett konto av mig på instagram. Har bara ett konto! @micaaelas om ni ser något annat, ANMÄL!

Ganiatricot & Dr.denim

Mitt upp i allt pluggande som jag försöker ta mig igenom så kikar jag in och visar vad jag vandrat runt i idag. Inget speciellt som ni ser. Försovde mig imorse så ryckte det första jag såg. Som typ dom flesta dagarna. Aja, Back to work.

PAGE 43 OF 365.

Det ända jag behöver berätta är att det har varit en helvetets dag idag, varit ledsen hela dagen och kommer vara det ända till jag somnar så hoppas jag vaknar glad med massa posetiv energi imorgon. Ska försöka plugga svenska och hk ikväll och hoppas på att jag inte ska somna under tiden för då är det kört imorgon.

smile. why? because you can.

Bjuder på två alldeles färska bilder. Kryper ner under täcket när som helst och läser lite svenska och biologi om jag hinner innan jag somnar. Godnatt finisar!

måndag

Skjorta - Vero Moda // Topp - Fått av Elisabeth // Byxor - Dr.Denim
 
Dagen har rullat på riktigt bra, inte lika dryg och jobbig som den brukar vara. Sista idrottslektionen med skidor! - Skönt! Höll på frysa ihjäl idag. Annars då? Har jobbat på bra alla lektioner (enligt mig då), känns bra de också, inte jobbat så bra som jag gjorde på skit länge. Somnade 3 inatt men har ändå inte kännt mig trött förän nu typ. Har minst fyra prov att göra i veckan så då vet ni vad som kommer sysselsätta mig om kvällarna. Yey!-.- 

pappas tröja

Har nyss duschat och dragit på mig en av pappas tröjor och mina gosiga tofflor eller vad det är, vet inte vad dom kallas, haha! Har sovit i pappas tröjor ända sedan jag var liten, då var dom stora så dom blev som en klänning typ men nu har jag ju vuxit så dom är inte alls lika stora på mig, buhu.. Har hunnit måla naglarna idag, körde på en rosa, och ja, det blev verkligen rosa. Man ser rent hur det lyser. Men ska gå ner och äta en appelsin nu, (typ blivit galen i appelsiner?! Hehe.) Sen gå upp och krypa till sängs och hoppas på att jag tar mig upp imorgon. Pussar

Fat and single, ready 4 a pringle!

God kväll på er! Jag och Elisabeth hade tänkt att hon skulle komma hit ikväll men de tyckte inte hennes föräldrar eftersom hela deras familj ha haft/har magsjuka så det var lika bra att det inte blev något av de. Men påtal om Elisabeth, Har gjort om hennes blogg så klicka HÄR för att komma direkt dit! 
 
Blev en kväll framför tv:n där Melodifestivalen ägde rum. Var typ ingen bra med den här gången heller så Sean Banan stod för underhållningen haha! Ska måla naglarna, fixa lite saker på datorn, sedan fortsätta se någon serie och sen sova. Sömn är verkligen något jag behöver nu känner jag. Pussar!

9e Februari 2013

Blev en sen kväll igår. Satt uppe och pratade med Elisabeth ett tag, fixade lite blogg jobb, flyttade över bilder till den externa hårddisken m.m. Klev upp runt 13 idag och sen dess har jag fikat, pluggat lite till svenska provet jag missade. Kvällen blir lugn, ska försöka återhämta mig helt. Mår mycket bättre idag så tummen upp på de förutom att jag hoppas bara att jag inte håller på få öron inflamation nu för jag har ont i örat... Då dör jag på riktigt.
 
Instagram bild sen igår. Follow me @micaelahedin

3 snygga och enkla blusar!

Klickade runt på olika sidor och hittade dessa 3 söta linnen/blusar! Alla 3 kostar under 300kr! :)
 
Den första är en snygg, ärmlös blus i chiffong från Vero Moda. Coola metallhörn på kragen och en dold dragkedja mitt bak. Blusen är något längre bak än fram. Ni hittar den HÄR.
 
De andra linnet kommer från VILA. Linnet har uppvikta ärmar med axelklaffar samt krage. Knäppning med dubbla knappar fram och en falsk bröstficka med knapp. Ni hittar den HÄR
 
Det tredje Beige, ärmlös chiffongblus med liten ståkrage från Soaked in Luxury. Blusen är veckad fram och bak samt vackert broderad i överkant fram. Den är också något längre bak än fram. Ni hittar den HÄR

Drunknar i läxor

Fredag idag vilket innebär helg fast jag har haft "helg hela veckan" skulle man kunna säga eftersom jag har varit/är sjuk. Mår bättre idag men inte 100%. Dagen har bestått av plugg hela dagen tills nu ungefär. Har ju endel att ta igen från veckan och förra veckan. Så större delen av helgen kommer väl bestå av plugg sen får jag hoppas att jag tar mig iväg till skolan på måndag. Less på att sitta hemma och ruttna.
 
Har inga nya bilder för tillfället så bjuder på en sen någon höst.

Snart alla hjärtans dag - Tips!

Snart är det ju alla hjärtans dag. Kanske inget speciellt för vissa men jag tycker det är kul och bara för tankens skull (eller vad man ska säga) att ge något till någon som betyder något alldeles extra. Här nedan hittar ni några fina saker som passa perfekt att ge bort till någon på alla hjärtans dag och vissa av dom är otroligt billiga! Har även lagt en en massa andra smycken, parfymer, väskor, tröjer osv i min lovebasket, både för tjejer och killar! :)
 
Bokstavs halsband (finns massa andra bokstäver!) hittar ni HÄR // Love armband hittar ni HÄR // Hjärt och love armbanden hittar ni HÄR // Handboj armbandet hittar ni HÄR // Escada parfymen (ingen aning om hur den luktar men har hört att den ska lukta gott!) hittar ni HÄR // Bokstavs ring hittar ni HÄR //  Fotlänken hittar ni HÄR // Och hjärt-halsbandet hittar ni HÄR! :)
 
Beställ idag och få innan den 14e!

Tävlar om ett egendesignat skal till mobilen - Maddisenj.se

Var länge sen jag var med och tävlade om någonting och jag såg en tävling hos maddisenj.se om att kunna vinna ett egendesignat skal till mobilen. Hur coolt är inte de liksom? Extra personligt dessutom! :) Vill du vara med och tävla du också? Klart du vill! Klicka HÄÄÄR för att komma direkt till tävlingen! :)
 

6e Februari 2013

Tog en dusch efter jag skrev förra inlägget och kollade sedan om jag hade feber och jag har 38 grader så vet inte om det blir någon skola imorgon heller, får se. Men om jag orkar ska jag försöka få i mig lite mer plugg. Måste börja avsluta alla serier jag har påbörjat så ska se något avsnitt av pll ikväll. Annars ska jag bara ligga i sängen och hoppas på att bli frisk snart. 
 
Bild från i somras. - Saknar, livet var på topp..

Typ död

Blev ingen mer uppdatering i måndags för jag försökte trycka i mig massa plugg vilket inte gick så bra. Sen stannade jag hemma igår för jag vaknade med världens huvudvärk, trodde seriöst att huvet skulle flyga av eller nånting. Men gick ner, fick i mig lite fika medans de kändes som att jag skulle spy (fyfan) och gick sedan upp och la mig i sängen igen och sov heeeela dagen! Förutom när mamma ropa ner mig för att äta å så. Men igår kväll var jag helt död så jag reagerade inte när mamma ropade att det var middag så jag sov medans dom åt och vaknade sedan runt 20.00 så gick ner och fick i mig lite sen gick jag isäng direkt. Vaknade runt 10 idag och har legat i sängen sen dess, har fortfarande grymt ont i huvet och alvedon hjälper inte + ont ryggen. Men antar att det är för att jag har legat i sängen sen i måndags kväll. Känns som att jag har feber nu också. Åh, orkar inte.
 
Bild sen i söndags.

- OH D▲RLING I NEED YOU

Första och drygaste dagen på veckan avklarad. Pappa fick komma hem idag så det känns skönt att ha honom hemma även fast ingenting är som förut just nu. Men annars då? Sitter och pratar med oskar på skype nu och ska försöka ta tag i lite plugg. Ska klara av skolan i veckan har jag bestämt! Skriver mer sen! :) Pussar
 

Höj musiken, jag är lycklig

Hej snyggisar! Har inte bloggat den senaste veckan för har inte haft tid, lust osv. Har gjort en ny blogg med ny design och har flyttat i stortsätt hela innehållet på den gamla till den här men tog bort några konstinga inlägg som jag skrev just då jag hade börjat blogga å så. Och ni som följer mig på bloglovin, fortsätt gärna följa mig på den här bloggenSka försöka uppdatera så gott det går men nu är det mycket som händer i mitt liv men ska nog få tid för bloggen också! :) Puss
 
Bild från idag

RSS 2.0